Надеждни средства за височинна защита

Това е официалната страница на височинната защита на нашия сайт. Тук показваме основните групи артикули, които ще намерите в категорията. Всяка група има изображение и бутон, който води към съответната страница.

Височинната защита е част от един по-голям раздел с лични предпазни средства, осигуряващи защита на различни части на тялото. Целият раздел има 240 артикула, като само във височинната защита предлагаме 37 уникални продукта.

Средствата за височинна защита се делят на следните 5 групи:

 1. Сбруи
 2. Колани
 3. Карабини
 4. Въжета / шок абсорбери
 5. Осигурителни линии

В таблицата по-долу можете да видите по колко средства от всяка група предлагаме:

Сбруи8
Колани3
Карабини7
Въжета / Шок абсорбери18
Осигурителни линии8

При въжетата се наблюдава най-голямо разнообразие. Като цяло повечето средства за височинна защита, които предлагаме, са на доказания бранд Sekuralt.

Самостоятелни артикули или цял комплект

Можете да си избирате единично сбруя, колан, карабина или можете директно да поръчате цялостен комплект, който включва:

 • Сбруя
 • Две карабини
 • Статично свързващо въже
 • Сак за транспортиране

Ако не ви е необходима сбруя, можете да поръчате и частичен комплект за височинна защита, който включва:

 • Позициониращ колан
 • Две карабини
 • Статично свързващо въже
 • Сак за транспортиране

В магазина ни ще намерите също височинна седалка за прикрепване към сбруя. Самите модели сбруи са налични с една или с две точки за закрепване.

Височинната защита като част от личните предпазни средства

В категорията с лични предпазни средства можете да намерите освен височинна защита, още няколко под-категории. Това са: категориите за защита на главата, на слуха, на очите и лицето и на дихателните пътища. Всички средства са с много високо качество и отговарят на съответните изисквания.

Нашият онлайн магазин ви очаква!

Не се колебайте да ни потърсите, ако имате въпрос или искате да разберете повече за даден продукт. Личните предпазни средства и височинната защита са важен раздел на сайта, но още по-голямо разнообразие можете да намерите в работното облекло. Специализирани сме в лятно и зимно работно облекло за тежък физически труд, както и в предпазни обувки с различна степен на защита.

Благодарим ви за интереса!

Важно съобщение


Уважаеми клиенти,

бихме искали да ви уведомим, че поради преструктуриране на магазина в момента не изпълняваме поръчки. Благодарим за разбирането!

This will close in 0 seconds