таблица за определяне на размери работно облекло

Таблица за определяне на размерите в work-wear.bg

Тази таблица не е копиран шаблон. Създали сме я специално за вас, за да можем възможно най-точно да ви ориентираме в размерите на работното облекло.

Зимните работни дрехи обозначаваме с размерите S, M, L, XL, XXL и т.н.

Летните работни дрехи обозначаваме с по-конкретните номерации 44, 46, 48, 50, 52, 54 и т.н.

Тази разлика в обозначаването на размера на дадена дреха е стандартна и се дължи на това, че зимните дрехи са по-обемни и като цяло стоят по-свободно по тялото. При зимните дрехи лека разлика в точния номер не оказва влияние върху усещането за размера. При летните работни дрехи обаче номерацията е с една идея по-прецизна. Лятното облекло стои по-прилепнало по тялото отколкото зимното. Затова е необходимо номерът да е малко по-прецизен.

В таблицата по-долу можете да видите кои два номера в кой буквен размер се включват:

XS40/ 42
S44/ 46
M48/ 50
L52/ 54
XL56/ 58
XXL60/ 62
3XL64/ 66
4XL68/ 70
5XL72/ 74

Молим да имате предвид, че определянето на точен размер е динамичен процес, върху който влияние оказват индивидуалните анатомични данни:

  • ръст
  • тегло
  • структура на тялото и др.

В този смисъл таблицата е изключително добър помощен инструмент, но не е възможно да даде всички съотношения на персоналните анатомични характеристики.

Важно съобщение


Уважаеми клиенти,

бихме искали да ви уведомим, че поради преструктуриране на магазина в момента не изпълняваме поръчки. Благодарим за разбирането!

This will close in 0 seconds