fbpx

Слухова защита

 

Надеждна слухова защита с антифони

Добре дошли на официалната страница за защита на слуха на електронния магазин work-wear.bg. Тук сме ви подготвили две основни категории, всяка от които има снимка и бутон. Ако се интересувате от даден вид антифони, натиснете снимката или бутона и ще бъдете незабавно насочени към категорията.

Слуховата защита е част от категорията Лични предпазни средства, включваща в себе си 240 отделни артикула. Групата с антифони се състои от 30 модела антифони общо: вътрешни и външни.

На таблицата по-долу можете да видите по колко уникални модела от всеки вид антифони предлагаме:

Външни антифони 16
Вътрешни антифони 14

Както забелязвате, разнообразието при външните и вътрешните антифони е почти еднакво. Антифоните са често използван артикул в индустриалната работна среда и затова сме се постарали да осигурим висококачествени и различни като модели антифони.

Кога е необходимо да се носят антифони?

Всяка една работна среда, в която има силен шум на опасни за слуха нива, изисква носенето на анитфони. Особено рисково е целодневното и постоянно излагане на високи нива на шум. Един такъв фактор може да повлияе пагубно на слуха и да доведе до неговото отслабване. Някои работни среди крият опасност дори от загуба на слух. Всяка работна среда е с различна честота на звука и това трябва да се взима предвид, когато се поръчват антифони.

Различните средства за защита на слуха

В нашия електронен магазин ще намерите най-различни артикули, които осигуряват надеждна слухова защита. Най-общо те са разделени на външни и вътрешни антифони, но по-специално предлагаме:

  • Външни антифони, подходящи за монтаж върху каска
  • Външни антифони със стандартен дизайн
  • Вътрешни антифони с връв
  • Вътрешни антифони тип “борче”
  • Защитни тапи от полиуретанова пяна и др.

Антифоните са налични в изключително разнообразие от модели и цветове. Освен антифони, имаме и два допълнителни полезни артикули. Това са:

Защитата на слуха е само част от асортимента

Освен антифони, осигуряващи слухова защита, в раздела с лични предпазни средства ще намерите и много други важни групи артикули. Това са на първо място артикули, предпазващи главата -каски, подкасници, противоударни шапки, защита на лице и очи – очила, щитове. Освен това предлагаме висококачествени респиратори, маски и филтри за дихателна защита, както и сбруи, колани, карабини за височинна защита.

Разгледайте и другите категории в сайта

Ако имате интерес и към други групи артикули, освен личните предпазни средства и слуховата защита, препоръчваме ви да разгледате нашите летни работни дрехи, зимните такива, както и предпазните обувки. Разнообразието е голямо, а моделите са с много високо качество на изработка.

Благодарим ви за посещението!

ТВОЯТА КОЛИЧКА0
Няма продукти в количката ти
Продължи да пазаруваш
0