fbpx

Работно облекло

 
 

Работно облекло за всички сезони

Това е основната страница на цялостната палитра от дрехи в нашия онлайн магазин. Работното облекло представлява най-голям дял от артикулите в WorkWearBG – близо 900 уникални модела намират място в тази категория.

При почти всички работни дрехи има сезонност и много от моделите имат кройка за пролетно-летния и за есенно-зимния сезон. Това е плюс за клиентите, които са се спрели на даден модел работно яке, например, и държат да запазят тази визия през цялата година. За лятото могат да си вземат летния вариант на якето, а за зимата – ватирания вариант.

В таблицата по-долу можете да добиете представа за това, каква сезонност има работното облекло в нашия онлайн магазин:

Якета лятно/зимно
Дълги панталони лятно/зимно
Полугащеризони лятно/зимно
Цели гащеризони лятно/зимно
Комплекти лятно/зимно
Елеци лятно/зимно
Къси панталони пролет/лято
Тениски пролет/лято
Блузи есен/зима
Полари есен/зима
Софтшел есен/зима
Водозащитно универсално
За агресивна среда универсално
За заварчици универсално

За да разгледате някоя от показаните по-горе категории, кликнете или върху бутона, или върху самата снимка. Имайте предвид, че много от артикулите имат своите “другарчета” от друга категория. Например, ако си харесате някое зимно яке, силно вероятно е към него да има и зимен панталон, и полугащеризон от същия модел. За да проверите дали има такива сетове, напишете в търсачката името на артикула, който сте харесали. Ако има комплектни модели към него, те ще се появят при търсенето.

Съвет при пазаруването

Обръщайте внимание на плътността и на материята на работната дреха. Тази информация ще намерите в описанията на съответния артикул.

Дрехите с по-висока плътност се характеризират с по-голяма устойчивост, за сметка на това са малко по-тежки за носене от тези с ниска плътност.

При материите е хубаво да прецените какъв баланс искате да постигнете. Дрехите от 100% памук са по-меки на допир и по-леки за носене от 100% полиестерните работни облекла. От друга страна, дрехите от полиестер са по-издръжливи на разтягане, замърсяване и пране.

Добър вариант са смесените тъкани: памук-полиестер. Те съчетават свойствата на двата вида материи и са много подходящи за работно облекло.

Имате въпроси? Искате да споделите мнение?

Не се колебайте да се свържете с нас по мейл или телефон, ако имате въпроси относно даден артикул или желаете да дадете предложение как да подобрим работата си. Ценим обратната връзка! На линия сме всеки делничен ден между 9.00 и 18.00ч.

ТВОЯТА КОЛИЧКА0
Няма продукти в количката ти
Продължи да пазаруваш
0