fbpx

Зимно работно облекло

 

 

Висококачествено есенно-зимно работно облекло

Добре дошли! Това е официалната страница на нашия асортимент от зимно работно облекло! Създадохме я с цел, клиентите да могат лесно да се ориентират в магазина и за секунди да добиват представа, какви видове работни дрехи за есента и зимата предлагаме. В категорията артикулите се зареждат в хаотичен вид, поради тази причина направихме страницата, на която сте в момента. Всяка група зимни работни дрехи е ясно видима и в рамките на един клик можете да стигнете до съответните артикули.

Работното облекло в work-wear.bg се състои от близо 880 модела, като зимните дрехи заемат немалка част от колекциите. Почти 300 уникални артикула са налични в есенно-зимния ни асортимент. При нас ще получите чудесно разнообразие – откъм материи, модели и цветове.

Есенно-зимното облекло е разделено на 9 самостоятелни категории. В таблицата по-долу можете да видите основните категории: от коя категория по колко артикула предлагаме. Така ще получите бърза информация кои групи артикули са налични в най-голямо разнообразие.

Якета 96
Полугащеризони 11
Панталони 11
Комплекти 24
Елеци 66
Блузи 59
Полари 36

Несъмнено най-голямо разнообразие от модели предлагаме в категорията “зимни работни якета“. Друга силна група артикули са зимните елеци. Интересното при есенно-зимните елеци е, че те са на пръв поглед незначителен, дребен детайл от цялостната екипировка, но в действителност работниците много ги носят. Зимните елеци са силно търсен артикул на нашия сайт, особено в сравнение с летните елеци, които като цяло лятото се ползват рядко.

Блузи и полари предлагаме в изключително разнообразие от модели и цветове. Немалко са и цялостните комплекти, които ще намерите в зимната ни колекция. Важно е тук да споменем, че предлагаме много зимни якета, полугащеризони и панталони, които имат комплектни половинки.

Част от зимното работно облекло са и термобельото, както и зимните шапки.

Зимното яке може да има комплектна половинка

Ако харесате някое зимно яке, например якето Prisma Blue, можете да поръчате към него зимен полугащеризон и панталон от същия модел и по този начин да “сглобите” цялостна екипировка. Тоест, не е задължително да се ограничавате само с готовите зимни комплекти. Те са добри, но включват яке и полугащеризон. Можете да си направите и сам комплект от яке и панталон, например, или от яке-полугащеризон-панталон.

Някои зимни модели имат свой летен вариант

Ако харесате някое зимно яке, този път ще дадем за пример сиво-зеленото работно яке Prisma Green, можете да поръчате и летен вариант на същия модел яке. Аналогично Prisma Green полугащеризонът за зимата има свой летен еквивалент в пролетно-лятната колекция.

Това е добра опция за фирми, които държат на визия в един и същи стил през цялата година. Създава се имидж на компанията, особено когато дрехите са брандирани. Брандирането е допълнителна услуга, която можем да ви предоставим.

Защо да поръчате от нас?

Нашата фирма е семейна и затова изключително много държим на качеството на артикулите. Не можем да си позволим да пращаме на клиентите дрехи с лошо качество, защото те ще ги върнат и ще се откажат от нашата услуга. Ние целим привличането на дългосрочни клиенти – фирми и физически лица, които са доволни от нашето работно облекло и от цялостната услуга, която им предоставяме. За нас е важно клиентът да ни разпознава като стабилен и сериозен доставчик на защитна екипировка. Поради тази причина влагаме старание във всеки дребен детайл: от подбора на артикулите в магазина, до подредбата и организирането им на сайта. Отнасяме се с еднакво внимание към големите фирми с десетки работници и към физическите лица.

Виж повече

Защо е нужно специализирано работно облекло през зимата?

Сигурно знаете, че в много сектори работното облекло е задължително. Това неслучайно е така. Работодателите са длъжни да осигурят на служителите си всички необходими ресурси, които да им помагат да си вършат работата добре. Защитната екипировка е част от тези ресурси. Но какво всъщност представлява зимното работно облекло? Както има то, което обикновеното цивилно такова няма?

На първо място, разликата се състои в материята. Материята на специализираното зимно работно облекло е създадена да издържа на протриване, зацапване, притискане. Тя е по-груба и по-здрава от материята на цивилните дрехи. Обикновено работните зимни дрехи са направени от памук, полиестер или от комбинация между двете. Моделите са ватирани, за разлика от летните работни дрехи, които също са направени от подобни материи, но нямат топла подплата.

На второ място, специализираното зимно работно облекло има добавена функционалност. Например, почти всички модели якета, полугащеризони, панталони и елеци имат светлоотразителни елементи. Това е важен детайл през студените месеци, когато се стъмнява рано и като е цяло е по-тъмно дори през деня. Освен това, моделите са снабдени с множество практични джобове. Якетата и полугащеризоните имат надгръдни джобове, панталоните и полугащеризоните имат дълбоки странични джобове. Работникът може да складира различни инструменти, както и всички свои лични вещи.

Основни черти на зимното работно облекло

Нека обобщим в няколко изречения най-характерното относно есенно-зимните предпазни дрехи, които ще намерите в нашия електронен магазин.

Здрави, устойчиви материи

Повечето от работните зимни якета, полугащеризони и панталони на сайта са направени или от 100% полиестер, или от комбинация памук-полиестер. Имаме и няколко изцяло памучни модела. И при трите варианта няма да сбъркате. Материите са здрави. Въпрос по-скоро на предпочитание е каква материя конкретно ще изберете. Полиестерът като цяло е по-твърд на допир и по-издръжлив от памука.

Умен дизайн с правилна кройка

Тъй като внимателно сме подбирали отделните зимни работни дрехи, можем смело да кажем, че всеки един модел от есенно-зимната колекция се откроява с много интелигентен дизайн, здрави, точни шевове, красиви и практични елементи по дрехата. Повечето зимни якета имат махаща се качулка. Повечето зимни панталони и полугащеризони имат подсилени колене за допълнителна устойчивост на протриване. Закопчаването става с цип и/или тик-так копчета. Някои модели са с велкро закопчаване.

Зимното работно облекло може да се носи и в ежедневието

Точно така. Моделите в зимната колекция са освен пртактични, и добре изглеждащи. С изключение на зимните полугащеризони, които са строго работна дреха, всички останали артикули могат спокойно са се носят цивилно. Якетата и панталоните са топли, удобни, а блузите в магазина имат напълно универсално приложение.

Разнообразие от цветове и модели!

По принцип през студените месеци в година е прието да се носи по-тъмно работно облекло. Тъмният, леко неутрален цвят носи повече на замърсяване, а особено през есента, когато има повече кал, е добре облеклото да не издава всяко едно зацапване. В магазина ни ще откриете красиви цветове като например:

 • Маслено зелено
 • Тъмно синьо
 • Червено
 • Черно
 • Сиво
 • Цветови комбинации в голямо разнообразие!

Сред поларите и блузите цветовете са безбройно много. Това е така, защото при блузите човек винаги може да си позволи по-различен цвят, тъй като тази част на тялото не се цапа така агресивно (както крачолите, ръкавите на якето). Предлагаме и немалко на брой дамски полари и блузи.

Няколко съвета при купуване на зимно работно облекло

Независимо дали представлявате фирма и поръчвате облекло за работниците или сте физическо лице, което иска да се подготви за зимата, хубаво би било да съблюдавате няколко неща преди да поръчате работно облекло за сезон есен-зима.

Поръчайте зимното облекло в края на лятото

Голяма грешка, която много хора правят, е да започнат да търсят зимно работно облекло в края на октомври, началото на ноември. Общо взето, когато вече е студено и когато вече е тъмно. Облеклото е хубаво да се подготвя няколко месеца по-рано, тъй като не можем да предвидим с точност кой месец ще застудее и тъй като обикновено избирането, поръчването, евентуално брандирането на дрехите трае по-дълго време от очакваното. Възможно е да поръчате дреха, да поискате да я замените за друг номер, което допълнително забавя процеса. Бихме ви посъветвали да избягвате последния момент, ако не искате зимата да завари вас и вашия екип неподготвен.

Помислете добре какви размери трябват

Хубаво е да се постараете да си вземете точни мерки (или да вземете точни мерки на работниците), за да можете да изберете възможно най-подходящите размери зимно работно облекло. След като вземете мерки, отидете на нашата страница с таблица с размери, за да съпоставите мерките с номерациите и да прецените кой номер най-много се доближава до телосложението на конкретния човек. Заслужава си да се отдели известно време на избиране на подходящи размери, защото по този ще спецтите евентуална замяна на дрехи.

Определете бюджета и решете какви артикули ще купувате

Има много възможности за това, какво точно зимно работно облекло да поръчате. Можете да вземете комплект от яке и полугащеризон. Можете да поръчате вместо комплект, самостоятелно зимно яке и панталон. Би могло и трите артикула: яке-полугащеризон-елек. Най-запълнената серия от зимно работно облекло представлява:

От вашите приоритети и възможности зависи какво точно ще подсигурите за зимата. Повечето хора, които купуват зимно облекло за работа, си подсигуряват и защитни обувки. Най-често това са боти , кубинки или ботуши.

Основни брандове в есенно-зимната колекция

В нашия онлайн магазин за работно облекло не робуваме на една или две марки. Като цяло сме си изградили правилото, че ако дадена дреха ни хареса и се убедим в нейната стойност, тя трябва да присъства като част от асортимента в сайта.

Все пак, има няколко марки, които са широко известни в света на работното облекло. Те са не просто наложени на пазара, но и са доказани. Хората ги разпознават, харесват ги и ги търсят. Затова и ние сме длъжни да осигурим присъствието на тези брандове в нашия електронен магазин.

А кои са марките? Ето някои от най-популярните:

 • Emerton
 • Prisma
 • Collins
 • Diadora
 • Payper

Първите три от списъка са толкова богати на артикули, че за тях сме направили и самостоятелни категории. И трите бранда: Emerton, Prisma и Collins имат както зимно, така и лятно работно облекло.

Най-харесваните модели сред есенно-зимното работно облекло

В колекцията "есен-зима" има няколко модела, които се открояват над останалите като фаворити. Това не означава непременно, че са по-качествени от другите, а просто че повече привличат хората. Нека ви покажем кои са най-търсените есенно-зимни работни дрехи на нашия сайт:

Любимите зимни работни комплекти

Зимните комплекти са най-търсената под-група артикули в есенно-зимната колекция на магазина. Тук имаме няколко модела, които са особено харесвани сред клиентите:

Фаворитите сред есенно-зимните работни якета

Това са най-харесваните зимни якета в work-wear.bg:

Фаворитите сред зимните полугащеризони

При полугащеризоните се наблюдават няколко модела като най-предпочитани:

Фаворитите сред зимните работни панталони

Не е изненада, че при работните зимни панталони се открояват съответните комплектни половинки на изброените по-горе модели якета и полугащеризони:

Фаворитите сред работните зимни елеци

Следните модели са най-харесани сред зимните елеци в нашия електронен магазин:

Потърсете ни, ако имате въпроси!

Не се колебайте да се свържете с нас при всякакви възникнали въпроси относно есенно-зимното работно облекло, а и изобщо отностно целия онлайн магазин. На линия сме всеки делничен ден от 9.00ч до 18.00ч. Благодарим ви, че проявявате интерес към нашата зимна колекция!

ТВОЯТА КОЛИЧКА0
Няма продукти в количката ти
Продължи да пазаруваш
0