fbpx

Работни обувки

 

 

Работни обувки с различни степени на защита

Това е основната страница на целия асортимент от работни обувки в нашия онлайн магазин. Обувките са втория по големина дял от артикулите в https://work-wear.bg/, след работното облекло. Предлагаме богата палитра от над 250 уникални модела – подходящи за различни сезони и за среди с различна степен на рискове за ходилото.

На таблицата по-долу можете да видите от кой вид обувки по колко уникални модела предлагаме. Най-богати са асортиментите при половинките и ботите. Там изборът е огромен.

Половинки 111
Боти 79
Ботуши 35
Diadora 36
Puma 17
Payper 12
Кубинки 8
Сандали 16
За заварчици 3

Решихме да наблегнем на обувките половинки, защото те намират най-широко приложение в различни индустриални сектори и през по-голямата част от годината. Дори през лятото работниците предпочитат обувките половинки пред работните сандали. През зимата най-желани са ботите, затова заредихме и тази категория с много различни модели.

Ще забележите, че имаме отделни категории за три бранда. Това са Diadora, Puma и Payper.

Diadora е лидер във високия клас работни обувки. Моделите с този бранд могат да се носят дори от хора, които не извършват тежък физически труд. Подобна е ситуацията и с Puma. И двата бранда имат много ясно подчертани стилове. Визията им ги отличава от класическите работни обувки. Payper също имат собствен стил, от тяхната серия сме подбрали няколко половинки и боти.

Защо да изберете нашия онлайн магазин?

Можете да разчитате на work-wear.bg, защото това е семеен бизнес. Той е важен за нас, следователно се стараем изключително много клиентът да остане доволен. Нямаме интерес да продадем работни обувки с лошо качество, защото бихме ви изгубили като клиент. Нашият интерес, а и нашата семейна мисия е да осигуряваме на работниците висококачественото работно облекло, което заслужават, така както тяхната професия заслужава уважението на обществото. За нас е чест да ви обслужваме!

Преди да ви представим по-подробно моделите в онлайн магазина, нека разясним какво всъщност представлява работната обувка и защо е необходима.

Разлика между работните обувки и обикновените такива

На пръв поглед няма разлика между работните и цивилните обувки. Визуално работната обувка не се отличава по нищо от една спортна обувка. В същността си обаче работната обувка е коренно различна от обикновената. Разликата се състои в защитните елементи.

Работните обувки имат защитни елементи, вградени в дизайна. Различните модели предлагат различна степен на защита, която винаги присъства като комбинация от букви и цифри или върху подметката, или/и на вътрешната страна на етикета.

Кодът от букви и цифри показва две неща:

 1. Категорията на защита
 2. Допълнителните характеристики на обувката

Основни видове работни обувки

На пазара има 7 основни вида работни обувки, взависимост от нивото на защита, което осигуряват. Те биват следните:

 • 01 – без защита: еквивалентни са на обикновените обувки и са подходящи за много лека физическа работа
 • 02 – без защитни елементи, но със сая от хидрофобирана кожа. Предпазват от влага, вода, сняг. Не могат да предпазят крака от удар или пробождане.
 • 03 – сая от хидрофобирана кожа и пластина. Пластината представлява стелка, която предпазва ходилото от пробождане.
 • S1 – обувката има бомбе. Бомбето се намира на пръстите на крака, но понеже е леко повдигнато, предпазва не само пръстите, но и цялото ходило от удар.
 • S1P – обувката има бомбе и пластина. Кракът е защитен както от удар, така и от пробождане.
 • S2 – сая от хидрофобирана кожа и бомбе. Кракът е защитен от влага и от удар.
 • S3 – сая от хидрофобирана кожа, бомбе и пластина. Това е най-високото ниво на защита при работните обувки. Обувките от този вид са особено подходящи при строителните площадки, където опасността от падащи предмети, както и от остри такива, е висока.

Гумените ботуши се разделят на 2 вида:

 • S4 – гумени ботуши със защитно метално бомбе
 • S5 – гумени ботуши с бомбе и предпазна метална пластина

В таблицата по-долу обобщаваме основните видове работни обувки:

01 без защита
02 хидрофобирана кожа
03 хидрофобирана кожа + пластина
S1 бомбе
S1P бомбе + пластина
S2 хидрофобирана кожа + бомбе
S3 хидрофобирана кожа + бомбе + пластина
S4 гумени ботуши с бомбе
S5 гумени ботуши с бомбе + пластина

11 допълнителни характеристики

Както споменахме, на всяка работна обувка има код (комбинация от букви и цифри), който обозначава вида и допълнителните характеристики на артикула. Първата част от кода показва вида, втората част – съответно характеристиките. Допълнителните характеристики на работните обувки биват следните:

 • SRA – обувката е устойчива на подхлъзване върху керамична настилка, покрита с измиващ препарат
 • SRB – обувката е устойчива на подхлъзване върху керамична настилка, покрита с глицеринова смазка
 • SRC – обувката е устойчива на подхлъзване върху керамична настила, покрита и с препарат, и с глицеринова смазка
 • FO – обувката е устойчива върху повърхност, покрита с течни горива
 • HRO – обувката е устойчива върху нагорещена повърхност
 • WRU – саята (горната част) на обувката е водоустойчива
 • WR – цялата обувка е водоустойчива
 • CI – обувката е студозащитна
 • HI – ходилото на обувката е топлоизолиращо
 • CR – саята на обувката е устойчива на прорязване
 • ESD – обувката е устойчива на статично електричество

В таблицата по-долу обобощаваме допълнителните характеристики на работните обувки:

SRA устойчивост при настилки с измиващ препарат
SRB устойчивост при настилки с глицеринова смазка
SRC SRA + SRB
FO устойчивост при течни горива
HRO устойчивост при нагорещена повърхност
WRU водоустойчива сая
WR водоустойчива цяла обувка
CI студозащитна обувка
HI топлоизолиращо ходило
CR сая, устойчива на прорязване
EDS предотвратява натрупването на статично електричество

Виж повече

Съвети при пазаруване

За да сте сигурни, че сте избрали подходящ модел работна обувка за вашите работници или за вас самия, трябва да съобразите няколко основни неща.

На първо място, това е средата, в която ще се носят обувките. Какви са нейните особености и какви рискове крие тя? Няма смисъл да се впускате в най-високото ниво на защита, ако нямате нужда от чак толкова голяма защита.

Ето няколко примера:

Ако работата е в сферата на хамалските услуги, е абсолютно задължително работните обувки да имат бомбе, тъй като рискът от падане на тежък предмет върху крака е много висок. Може и да имат пластина, но тя няма да е така наложителна, както например в строителния или в земеделския сектор. При земеделската работа освен пластина против пробождане, хубаво би било обувките да са водозащитни – нещо, което изобщо не е наложително при работниците в склад, и така нататък – списъкът с примери може да продължи.

Обърнете внимание и на стелката и подплатата. Те са важни, защото се грижат за комфорта на ходилото. Вярно е, че работната обувка трябва най-вече да предпазва крака, но освен това тя трябва да е удобна и да не спарва. Особено когато се носят цял ден без сваляне е важно подплатата и стелката да са направени от дишаща материя. Някои стелки и подплати абсорбират влагата, което е голям плюс при по-склонни към потене ходила.

Размерът е важен! Не неглижирайте избора на размера на работната обувка. Ако се колебаете кой номер да вземете, помнете, че е по-добре обувката да бъде леко свободна, отколкото да стяга. Това се отнася особено за зимните обувки, които имат дебела подплата. Когато обуете и дебел зимен чорап, той увеличава размера с до два номера.

Общ преглед на обувките в нашия онлайн магазин

Артикулите, които сме подбрали в тази категория, се делят на 9 групи:

 1. Половинки
 2. Боти
 3. Ботуши
 4. Diadora
 5. Puma
 6. Payper
 7. Кубинки
 8. Сандали
 9. Обувки за заварчици

Дълго време обмисляхме дали точно по този начин да разграничим работните обувки. Насочвахме се към варианта те да се делят според нивото на защита, което осигуряват. Впоследствие се отказахме от този начин, защото хората нямаше да добият ясна представа за моделите. Невинаги клиентът знае предварително точното нито на защита, което иска обувките му да имат. Обикновено той разбира това, след като е разгледал няколко различни модела, прочел е описанията им и е помислил какво точно търси. По-лесно човек може да се ориентира, като види категории “половинки”, “боти”, “ботуши” и т.н. Клиентите знаят предварително дали искат да поръчат боти или сандали.

Поради тази причина избрахме това семпло разделяне на видовете работни обувки – не според нивото на защита, което осигуряват, а според общоприетото разграничаване, с което хората са свикнали.

Съвет за конкретно търсене:

В случай, че знаете предварително точно какви работни обувки искате – например с бомбе и пластина – напишете в полето за търсене: “бомбе и пластина”. Ще се заредят на една страница всички работни обувки с бомбе и пластина – от различните категории.

Безкомпромисно качество

Гордо заставаме зад качеството на работните обувки, които предлагаме в нашия онлайн магазин. Както споделихме на началната страница на сайта, WorkWearBg е семеен бизнес, който е огледало на нас самите като семейство. Държим на физическия труд, децата да се възпитават в такъв. Занимаваме се със земеделие и самите ние използваме работни обувки. Уверени сме в артикулите, които сме подбрали. Това са едни от най-висококачествените модели на пазара. Селектирали сме разнообразни модели с различни нива на защита, за да са адекватни на различните сектори, а не само на един. Можем да осигурим надеждна защита на работници от строителния, земеделския, комуналния сектор, както и на монтьори, механици, хамали, складови работници, заварчици и други.

Много от обувките са водозащитни, с антибактериални, подвижни стелки и са от естествена кожа. Пластините са с висока устойчивост на пробождане. Могат да бъдат както метални, така и неметални. Бомбетата издържат на удар до 200J – здрави и надеждни. Както при пластините, и бомбетата биват метални и неметални.

Добрите работни обувки не лъжат

Още когато отворите кутията, вие ще усетите качеството на обувката. Добрата работна обувка не лъже. Тя е корава и обхваща стабилно петата и ахилеса. Шевовете са прецизни и всеки дребен детайл е изпипан. Подплатата е мека и приятна на допир. Връзките са гладки. Подметките са устойчиви на подхлъзване, с дълбоки грайфери. Здраво прикрепени са към обувката.

Представителна извадка: топ обувки в магазина

Позволете ни да ви представим най-добрите модели, с които разполагаме в онлайн магазина. Това са обувки, които често се купуват и които препоръчваме на нашите клиенти. От всяка категория има артикули, които заслужават малко по-специално внимание.

Работни обувки половинки

Половинките са най-търсените обувки в нашия сайт. Клиентите често използват половинки през три сезона в годината: пролет, лято и есен. Половинките не са подходящи единствено през студените зими, защото нямат нужната подплата. За зимата са необходими боти.

При обувките половинки разполагаме с най-голяма база данни, за да анализираме и да видим кои модели са особено желани и ценени. Нека ви покажем нашия топ 30 сред половинките.

Топ 30 работни обувки половинки

1. Работни обувки Ultimate II Low: бомбе и пластина

Защитните бомбе и пластина на този модел работни обувки са изработени от висококачествен метал. Саята представлява естествена кожа и е непромокаема. Подплатата е дишаща и не спарва краката.

ултимейт работни обувки тип половинки с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

2. Работни обувки Beta S1 SRC със стоманено бомбе

Работните обувки Beta нямат пластина. Направени са с бомбе от неръждаема стомана. Не всички клиенти на нашия онлайн магазин търсят обувки с пластина, този модел е често поръчван. Подплатата е изработена от специален мрежест текстил. Стелката е антистатична и държи сухо стъпалото. Много удобни работни обувки, чийто дизайн предпазва петата от прекомерно натоварване.

бета работни обувки половинки черни стоманено бомбе

>>Линк към продукта

3. Работни обувки Toledo BS Low S1P с бомбе и пластина

Toledo BS LOW са един класически представител на средния клас работни обувки. Характеризират се с много добро съотношение цена-качество. Имат метални бомбе и пластина, дишаща подплата и подвижна, антистатична стелка. Саята е изработена от естествена кожа. Много практични обувки за работа – на много прилична цена.

работни обувки толедо черно червени бомбе и пластина

>>Линк към продукта

4. Работни обувки Challenge Low S3 с бомбе, от телешка кожа

Challenge Low S3 са един модерен и функционален модел работни обувки, изработени от естествена телешка кожа. Ходилото им е устойчиво на масло-киселинни повърхности, както и предпазва от подхлъзване. Обувките имат предпазно бомбе, което издържа на удар до 200J, нямат пластина.

работни обуяки челинч черен модел от телешка кожа, с бомбе

>>Линк към продукта

5. Работни обувки Dakota Low S1P с бомбе и метална пластина

Моделът Dakota Low е много подходящ за клиентите, които държат работните обувки да имат пластина. Този модел е надежден и в същото време много приятен и лек за носене. Направени са от естествена кожа и плат. Полиуретановото ходило на обувките е маслоустойчиво и противохлъзгащо се. Практични обезопасяващи работни обувки със спортен дизайн.

дакота лоу тъмно сини работни обувки - бомбе и метална пластина

>>Линк към продукта

6. Работни обувки Emerton Pro S1P с метални бомбе и пластина

Емертон предлагат два функционални модела работни обувки, като и двата са често поръчвани в нашия онлайн магазин. Това е първият дизайн – работна обувка от велур и текстил, с ходило, изработено от двуслоен полиуретан, устойчиво на подхлъзване. Обувките имат метални бомбе и пластина. За комфорта при носене допринасят анатомичната, подвижна стелка и дишащата подплата.

сиво черни работни обувки емертон с метални бомбе и пластина

>>Линк към продукта

7. Работни обувки Emerton Black 01 с метално бомбе

Вторият модел работни обувки от серията Емертон е без пластина, с метално бомбе. Както и по-горният модел, така и този е комбинация от велур и текстил. Подплатата е TNT и много добре абсорбира влагата. Удобни, леки работни обувки на разумна цена – това ги прави едни от фаворитите в work-wear.bg

емертон черно зелен модел работни обувки - метално бомбе

>>Линк към продукта

8. Работни обувки Alpha S3 SRC с бомбе и пластина

Alpha са още един класик в света на работните обувки. Бомбето им обаче не е метално, а е направено от фибростъкло. Защитната пластина също е неметална и затова е по-лека и гъвкава от останалите. Пластината на тези работни обувки е силно устойчива на пробождане. Alpha S3 SRC са изработени от изцяло естествена кожа и са лесни за поддръжка.

работни обувки модел алфа с бомбе и пластина - бомбе и пластина

>>Линк към продукта

9. Работни обувки Alba Low 01 от естествена кожа

Определяме Alba Low 01 като изключението в нашата категория работни обувки. Защо? Защото те са обувки 01, тоест нямат никакви защитни елементи. Реално този ранг работни обувки са повече цивилни, отколкото работни. Но има и клиенти, които очевидно търсят точно такъв модел. За тях важното е обувката да е направена от висококачествена естествена кожа и самият дизайн да е добър. Обувките Alba са подходящи за много “чиста” работа, например подреждане на кашони в склад, макар че за складови дейности пак бихме препоръчали обувка с бомбе. В интерес на истината, не знаем защо този модел е често поръчван на нашия сайт. Допускаме, че за цивилно носене.

алба черни работни обувки естествена кожа

>>Линк към продукта

10. Работни обувки Electron SB с бомбе и пластина

Това са едни от лично на нас любимите работни обувки, защото са изключително добро съчетание между защита и комфорт. Обувките имат композитно бомбе, силно устойчиво на удар, и неметална пластина с нулева перфорация и висока електрическа устойчивост. От гледна точка на комфорта, Electron са силно дишащи обувки, с антибактериална подплата. Моделът е подходящ за работници, които много държат на удобството на ходилото, на това, да не се спарват краката.

електрон черно сиви работни обувки с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

11. Работни обувки Miura 02 SRC от непромокаема естествена кожа

Работните обувки Miura нямат бомбе и пластина. Подходящи са за лек физически труд и за цивилно носене. Кожата, от която са направени, е естествена и непромокаема, обработена е с вакса за по-голяма издръжливост. Подплата е с високо качество на изработка, силно антибактериално. Ходилото има специален дизайн, който поглъща напрежението в областта на петата. Това прави тези работни обувки особено подходящи за дълго носене и вървене.

миура кафяв модел водозащитни работни обувки

>>Линк към продукта

12. Работни обувки Sicilia S3 SRC с бомбе и пластина

Саята на работните обувки Sicilia е направена от водозащитна естествена кожа, а яката и езикът им е допълнително подплатен с текстил. Бомбето им е композитно и е устойчиво на удар до 200J. Пластината им е неметална. Ходилото на Sicilia има двойна плътност, не натоварва петата и е устойчиво на подхлъзване и на маслено повърхности. Обувките се характеризират с добро съотношение цена-качество.

сицилия работни обувки с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

13. Работни обувки Strada S1 SRC с метално бомбе

Strada са здрави, корави работни обувки с бомбе от метал и без пластина. Моделът е в класически черен цвят, със сая от непромокаема естествена кожа. Подплатата е ултрадишаща, устойчива на износване и има антибактериално лечение.

страда ес 1 черни работни обувки с метално бомбе

>>Линк към продукта

14. Работни обувки Manta S3 SRC с композитно бомбе

Manta са красив и надежден модел работни обувки. Бомбето им е композитно. Имат и пластина, която е изработена от синтетична, многослойна тъкан, осигуряваща добра защита от пробождане. Подплатата на обувките се характеризира със специална микро-канална технология, което я прави силно дишаща. Това осигурява комфорт при дълго носене.

манта работни обувки половинки черно жълти с композитно бомбе

>>Линк към продукта

15. Работни обувки Lambda S1 SRC с бомбе и пластина

Lambda са много удобни, дишащи работни обувки. Саята им е направена от перфориран велур и е мека и приятна на допир. Бомбето и пластината са изработени от неръждаема стомана. Обувките са подходящи за извършване на тежка физическа работа. Подплатата представлява мрежа, а ходилото е с дизайн, който поглъща натоварването около петата.

ламбда работни обувки с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

16. Работни обувки Regata S3 SRC с композитно бомбе и неметална пластина

Първото нещо, което отличава работните обувки Regata, са светлоотразителните елементи по тях. Моделът е направен от висококачествена естествена кожа и има подплатена яка. Бомбето на обувките е композитно. Пластината е гъвкава, неметална. Подплатата има антибактериална обработка.

черни работни обувки регата с бомбе и неметална пластина

>>Линк към продукта

17. Работни обувки Monza Low със стоманени бомбе и пластина

Monza Low са изработени от непромокаема кожа Barton и имат подплатена яка. Бомбето и пластината са от неръждаема стомана. Ходилото има уникален дизайн и осигурява допълнителна защита на бомбето. Стелката на тези работни обувки е направена от полиуретанова пяна и осигурява комфорт на стъпалото.

черни работни обувки монза лоу със стоманени бомбе и пластина

>>Линк към продукта

18. Работни обувки Speedy S1 с композитно бомбе

Speedy нямат пластина, но имат композитно бомбе. Уникалното при този модел работни обувки е изработката на саята. Тя е с изцяло нова технология и представлява формован KPU, който е разпенен и внедрен директно в тъканта с мрежеста структура. Тази технология прави спояването между двата материала перфектно. Саята е силно устойчива на износване и скъсване.

работни обувки с композитно бомбе спийди

>>Линк към продукта

19. Работни обувки BK Farmer Low от дишащ набук

Работните обувки BK Farmer Low нямат бомбе и пластина. Саята им е направена от дишащ набук. Подплатата им абсорбира излишната влага на стъпалото. Ходилото е изработено от каучук и е устойчиво на масла и продукти от петрол. Обувките са с приятна визия и могат да се носят в ежедневието.

бежови работни обувки от дишащ набук

>>Линк към продукта

20. Работни обувки Atletic Low с метално бомбе

Atletic Low са висококачествен модел работни обувки с метално бомбе, без пластина. Саята им е комбинация между велур и текстил. Имат текстилна подплата, която абсорбира влагата. Ходилото осигурява допълнителна защита на бомбето. Бомбето е устойчиво на удар до 200J.

атлетик лоу кафяви работни обувки тип половинки с метално бомбе

>>Линк към продукта

21. Работни обувки Grenoble UK от непромокаем набук

Grenoble UK са работни обувки с много високо качество. Бомбето и пластината са неметални. Осигурена е допълнителна защита на бомбето. Пластината се характеризира с нулева перфорация. Стелката на обувките е направена от EVA и нитрил, шевовете й са изработени от кондуктивни нишки. Благодарение на специалната обработка стелката има високо ниво на износоустойчивост. Тя е анатомична, дишаща и антистатична.

работни обувки гренобъл кафяви от водозащитен набук

>>Линк към продукта

22. Работни обувки Mickey от велур, с метално бомбе

Mickey са чудесни работни обувки с перфорирана сая от велур, осигуряваща въздух на краката. Металното бомбе е устойчиво на удар до 200J. Обувките нямат пластина. Ходилото им е антистатично, а подплатата – антиалергична. Моделът се предлага в кремаво-сив цвят.

сиви работни обувки мики - метално бомбе

>>Линк към продукта

23. Дамски работни обувки Monnalisa с бомбе и пластина

Добре изглеждащи дамски работни обувки с алуминиево бомбе и неметална пластина с нулева перфорация. Стелката е направена от ароматизиран полиуретан и е анатомична, мека и удобна. Саята е изработена от водозащитен набук. Предлагаме обувките в нежен син цвят.

сини дамски работни обувки с пластина и бомбе модел монализа

>>Линк към продукта

24. Дамски работни обувки Alice S3 от водозащитен набук

Дамските работни обувки Alice също имат сая от непромокаем набук. Те са изключително подобни по дизайн и изработка на Монализа, но са черни с лилава мрежеста подплата.Обувките имат алуминиево бомбе и неметална пластина с нулева перфорация.

черно лилави работни обувки алис - от непромокаем набук

>>Линк към продукта

25. Работни обувки Potency от дишащ текстил и естествена кожа

Работните обувки Potency са силно проветливи. Направени са от естествена кожа. Вътрешната им подплата е антибактериална и извежда влагата. Имат алуминиево бомбе и неметална защитна пластина с ниско електрическо съпротивление. Обувките се характеризират с висококачественате си стелки: анатомични, меки и удобни.

работни обувки потенси от естествена кожа

>>Линк към продукта

26. Работни обувки Brezzy S1P с бомбе и пластина

Качествените работни обувки Brezzy имат неметална пластина с ниско електрическо съпротивление. Бомбето им е направено от алуминий. Стелката е с много добър дизайн и изработка. Направена е от ароматизиран полиуретан и поглъща енергията в областта на петата. Вътрешната подплата е триизмерна и силно антибактериална. Обувките се предлагат в син цвят.

брийзи сини работни обувки с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

27. Перфорирани работни обувки Guerin S1P с бомбе и пластина

Guerin са модел работни обувки, който съчетава в себе си добро качество и красив дизайн. Саята им е от перфориран син велур. Имат алумниево бомбе и неметална пластина с нулева перфорация. Стелката им е с високо ниво на износоустойчивост.

работни обувки гуерим сини - с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

28. Работни обувки Kress S1 с алуминиево бомбе

Kress са силно дишащи, мрежести работни обувки в класически черен цвят. Пластината им е неметална, а бомбето им е алуминиево, устойчиво на удар до 200J. Стелката им е анатомична и перфорирана, осигуряваща комфорт на ходилата и дишане на кожата. Подплатата на обувките също е силно дишаща.

крес ес работни обувки половинки - алуминиево бомбе

>>Линк към продукта

29. Работни обувки Owens S1P с бомбе и пластина

Този модел работни обувки също е силно дишащ. Саята им е направена от велур и специален дишащ текстил. Обувките имат алуминиево бомбе и неметална пластина, силно устойчива. Предлагаме ги в черно-жълт цвят.

оуенс черно жълт модел работни обувки - бомбе и пластина

>>Линк към продукта

30. Черно-червени работни обувки Zatopek S3 с бомбе и пластина

Саята на работните обувки Zatopek е изработена от непромокаема кожа. Обувките имат алуминиево бомбе и неметална защитна пластина. Стелката е изработена от ароматизиран полиуретан и гарантира поглъщане на енергията около петата. Можете да поръчате този модел работни обувки половинки в черно-червен десен.

черно червени работни обувки с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

Работни боти

Ботите са втори по търсене в нашия онлайн магазин, след половинките. Разнообразието от модели, които предлагаме в тази категория, е наистина голямо. При много от моделите се наблюдава сезонност: даден модел работна обувка тип половинка я има в същия модел – тип бота. Това дава възможност на клиентите да носят любимите си обувки целодогишно, няма нужда да избират коренно различен модел за сезон пролет-лято и за сезон есен-зима.

При ботите също имаме необходимата база данни, за да ви покажем топ 30 желани и харесвани артикула.

Топ 30 работни боти

1. Работни боти Mantide S3 SRC с композитно бомбе

Mantide S3 SRC са работни обувки тип бота – един от най-поръчваните модели в нашия онлайн магазин. Имат композитно бомбе и пластина, направена от многослойна синтетична тъкан. Подплатата е дишаща, благодарение на специална микро-канална технология. Подплатата е оранжева, а самите работни боти са в класическо черно.

мантиде черни работни обувки тип боти

>>Линк към продукта

2. Работни боти Ultimate II Ankle с бомбе и пластина

Саята на тези работни боти е направена от непромокаема естествена кожа. Подплатата абсорбира влагата много добре, а стелката е анатомична. Ultimate имат композитно бомбе и неметална пластина – издържани работни обувки за зимния сезон.

ултимейт черен модел работни обувки тип боти

>>Линк към продукта

3. Работни боти Alfa S1 SRC от естествена кожа, с метално бомбе

Ботите Afla са направени от естествена пигментирана кожа и имат подплатена яка. Направени са с метално бомбе, нямат защитна пластина. Стелката на тези работни боти е направена от PU пяна, която омекотява самото носене. Ходилото е устойчиво на подхлъзване.

алфа черни работни обувки тип боти за зимата

>>Линк към продукта

4. Работни боти Challenge Ankle S3 с композитно бомбе

Challenge Ankle са висококачествени работни обувки за зимния сезон – с композитно бомбе и пластина от кевлар. Саята е направена от водозащитна естествена кожа. Подметката е устойчива на хлъзгави повърхности.

челинч черно червениработни обувки тип боти зимен модел

>>Линк към продукта

5. Работни боти Sardegna 20 S3 SRC с неметална пластина

Работните боти Sardegna имат поликарбонатно, композитно бомбе и неметална пластина. Пластината е силно устойчива на перфорация. Моделът е със светлоотразителни елементи.

сардежна работни обувки тип боти зимни

>>Линк към продукта

6. Работни боти Toledo BS Winter S3 със стоманено бомбе

Toledo BS Winter са практични работни обувки тип бота, идеални за студени зими. Саята им е изработена от непромокаема кожа, подплатата им е топла. Бомбето и пластината са направени от стомана. Ходилото осигурява допълнителна защита на бомбето.

толедо работни обувки тип боти със стоманено бомбе

>>Линк към продукта

7. Работни боти Toledo BS Ankle S3 с метални бомбе и пластина

Още едни много желани работни боти под марката Toledo на нашия сайт. Този модел е с метални бомбе и пластина. Саята е водоотблъскваща, естествена кожа. Подплатата е антиалергична и отблъсква потта. Работните обувки се предлагат в красив черно-червен десен.

толедо черно червени работни обувки тип боти с метални бомбе и пластина

>>Линк към продукта

8. Работни боти Dakota Ankle S1P от набук и текстил

Често поръчвани работни обувки за зимата – Dakota Ankle. Саята им е комбинация от набук и текстил. Ботите имат метални бомбе и пластина. Стелката е подвижна, подплатата абсорбира влагата. Красив спортен модел работни боти в тъмно син цвят.

дакота сини работни обувки тип боти от набук и текстил

>>Линк към продукта

9. Работни боти Emerton Ankle с метално бомбе

Освен работни обувки половинки, Emerton предлагат и модел боти, който се отличава с много високо качество, също както половинките. Моделът е без пластина, има метално бомбе. Подплатата е TNT, силно абсорбираща влагата. Ботите са черни, със зелени елементи.

емертон червно зелени работни обувки тип боти с метално бомбе

>>Линк към продукта

10. Работни боти Helix S3 SRC с бомбе от фибростъкло

Работните обувки Helix имат бомбе от фибростъкло и пластина – неметална, много лека и гъвкава, с висока устойчивост на пробождане. Ботите са направени от естествена кожа и са в класическо черно, с леки червени елементи.

хелокс работни обувки тип боти с бомбе от фибростъкло

>>Линк към продукта

11. Работни боти Alpha S3 с бомбе и пластина

Alpha предлагат и работни обувки половинки от същия модел. Тези висококачествени боти са от естествена кожа. Имат бомбе от фибростъкло и предпазна неметална пластина, силно устойчива на пробождане. Ходилото на работните боти Alpha е устойчиво на подхлъзване.

алфа черно червени работни обувки тип боти с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

12. Работни боти Parang UK S3 SRA с метални бомбе и пластина

Работните боти Parang имат светлоотразителен елемент на петата. Направени са с метални бомбе и пластина. Подплатата е здрава и издръжлива. Езикът им е специално направен да предпазва от влизане на прах в обувката.

паранг черно червени работни обувки тип боти с метални бомбе и пластина

>>Линк към продукта

13. Работни боти Asphalt S2 с ходило, предпазващо от горещи площи.

Това не са класически работни обувки за зимата, а имат по-специфична функция. Ходилото им е направено от нитрилна гума и предпазва от горещи повърхности. Ботите имат композитно бомбе и неметална предпазна пластина с нулева перфорация.

асфалт черни работни обувки тип боти с ходило пазещо от горещи площи

>>Линк към продукта

14. Работни боти K3 S3 с бомбе и пластина, дишаща подплата

Тези работни боти също имат ходило, устойчиво на горещи повърхности. Освен това са направени с мека, удобна, анатомична стелка. Бомбето им е композитно, а пластината им е неметална. Саята на тези работни обувки е водозащитна, което е нещо задължително при качествените зимни модели.

ка три черни работни обувки тип боти с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

15. Работни боти Security 02 с ходило, устойчиво на горещи повърхности

Пореден модел висококачествени работни боти с ходило, устойчиво на горещи площи. Стелката на тези обувки е топло-и студоизолираща. Нямат бомбе и пластина.

секюрити работни обувки тип боти с ходило устойчиво на горещи повърхности

>>Линк към продукта

16. Работни боти Back Hand с алуминиево бомбе и неметална пластина

Още един много добри работни обувки за зимния сезон – с неметална пластина, устойчива на перфорация, и здраво алуминиево защитно бомбе. Ботите са направени от водоустойчива естествена кожа и имат дишаща, антибактериална подплата.

бак хенд черен модел работни обувки тип боти с алумниево бомбе и неметална пластина

>>Линк към продукта

17. Работни боти Cavallino S3 с пластина и композитно бомбе

Тези работни обувки тип бота също имат ходило, устойчиво на нагорещени повърхности. Притежават композитно бомбе и пластина, устойчива на перфорация. Саята също е дишаща, изработена от водоустойчива естествена кожа. Работните боти имат светлоотразителни елементи и анатомичен текстил върху езика и яката. Моделът е черен, с червени връзки и подметка.

кавалино черно червени зимни работни обувки тип боти с пластина и композитно бомбе

>>Линк към продукта

18. Работни боти Discovery Ankle S3 с композитно бомбе

Практични работни обувки за зимата с композитно бомбе, в класически черен цвят. Ходилото на ботите е масло-и киселинно-устойчиво.

дискавъри енкъл зимни черни работни обувки тип боти с композитно бомбе

>>Линк към продукта

19. Работни боти Dachdecker 03 с иновативен дизайн на ходилото

Уникалното при тези работни боти е технологията на направа на ходилото им. Противоплъзгащите качества, с които то се характеризира, са в пъти по-големи от изискванията на Европейските норми. Работните обувки са с неметална пластина и нямат бомбе.

дакдекър зимни работни обувки тип боти с иновативен дизайн на ходилото

>>Линк към продукта

20. Работни боти Electrical Bis с неметални бомбе и пластина

Черни зимни работни обувки с неметални бомбе и пластина с високо електро-съпротивление. Стелката е анатомична и електро-изолираща, подплатата извежда много добре влагата.

електрикал бис черни работни обувки тип боти неметални пластина и бомбе

>>Линк към продукта

21. Работни боти Ritmo от естествена кожа, с бомбе и пластина

Ritmo са висококачествени работни зимни обувки от естествена кожа, с подплатена яка. Бомбето на ботите е композитно, пластината е синтетична, неметална.

модел ритмо черно червени работни обувки тип боти с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

22. Работни боти New Reno UK със стоманени бомбе и пластина

Бомбето и пластината на тези работни обувки тип бота са направени от неръждаема стомана. Подплатата е изградена от полиамид и абсорбира много добре влагата. Стелката е термоформована, антистатична и дишаща.

нюрено черни есенно зимни работни обувки тип боти със стоманени бомбе и пластина

>>Линк към продукта

23. Работни боти Atletic Ankle S1 от велур, с метално бомбе

Чудесни велурени работни боти в черно-кафяв десен. Имат метално бомбе, нямат защитна пластина. Стелката е подвижна и антистатична.

атлетик енкъл кафяви зимни работни обувки тип боти от велу, с метално бомбе

>>Линк към продукта

24. Работни боти BK Farmer Ankle от дишащ набук

Работни обувки тип бота, със сая от дишащ набук. Ботите нямат бомбе и пластина, но цялостната им изработка е висококачествена.

бикей фармър черни зимни работни обувки тип боти от дишащ набук

>>Линк към продукта

25. Работни боти No.Three MF с бомбе и многослойна пластина

Тези работни боти имат композитно бомбе и неметална, многослойна пластина с висока степен на устойчивост. Подплатата осигурява максимален комфорт на носене, силно дишаща и абсорбираща влагата.

ноу трий черно сини зимни работни обувки тип боти с бомбе и многослойна пластина

>>Линк към продукта

26. Работни боти Cerbiatto S3 CI с ултрадишаща подплата

Работни обувки тип бота с композитно бомбе и ходило, устойчиво на нагорещени повърхности. Освен това, ходилото е противохлъзгащо се. Моделът има и светлоотразителни елементи.

цербиато есенно зимен модел работни обувки тип боти с дишаща подплата

>>Линк към продукта

27. Работни боти Derril Ankle с неметална пластина

Сиво-черни работни боти със сая от водозащитен набук, композитно бомбе и неметална пластина. Ходилото на тези работни обувки е маслоустойчиво.

сиви зимни работни обувки тип боти дерил анкъл с неметална пластина

>>Линк към продукта

28. Работни боти New Vietnam от непромокаема естествена кожа

Черни работни обувки за зимата, направени от водозащитна естествена кожа. Стелката е анатомична и подвижна. Ботите нямат бомбе и пластина.

ню виетнам черен модел работни обувки тип боти от водозащитна естествена кожа

>>Линк към продукта

29. Работни боти Puskas с алуминиево бомбе

Черно-червени работни боти с високо качество на изработка. Бомбето им е алуминиево. Пластината им е неметална, лека и гъвкава, с много добра устойчивост на перфорация.

черно червени работни обувки тип боти за сезон есен зима - с алуминиево бомбе

>>Линк към продукта

30. Дамски работни боти Brigite с метално бомбе и неметална пластина

Защитни дамски работни боти с бомбе и пластина, неметални. Саята им е направена от водозащитна кожа, подплатата им е дишаща. Ходилото на тези работни обувки е устойчиво на подхлъзване.

бригите дамски работни обувки тип боти метално бомбе и неметална пластина

>>Линк към продукта

Работни ботуши

Повечето от ботушите в нашия онлайн магазин са гумени. Предлагаме и няколко зимни водозащитни ботуши с топла подплата. Можете да поръчате и отделна зимна подплата, която да носите и с гумен ботуш. Всеизвестен факт е, че гуменият ботуш е най-надеждната защита от вода и тежка мръсотия. Той е идеалната обувка в животновъдството и градинарството. Колкото и добри да са едни работни боти или кубинки, те не могат да осигурят нивото на защита, което дават гумените ботуши. Все пак, важно е да се отбележи, че гумените ботуши са предназначени за кратковременно ползване. Те се слагат, мръсната работа се свършва, и след това се събуват. Не могат да се носят цял ден, защото са изключително затворена и изолирана обувка, която спарва крака. Много от гумените ботуши имат бомбе и са пригодени да предпазват крака от падащи предмети. Освен това осигуряват защита от различни химикали, мазнини, разтворители и др.

По-долу можете да видите десетте най-добри работни ботуши, които препоръчваме на нашите клиенти.

Топ 10 работни ботуши

1. Гумени ботуши Dunlop Purefort с бомбе и пластина

Зелени работни гумени ботуши – практични и издръжливи, с много добра устойчивост на различни видове киселини.

дънлоп зелени работни гумени ботуши с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

2. Термоизолиращи гумени ботуши Dunlop Foodpro Purofort

Белите гумени ботуши Dunlop са термоизолиращи и имат противохлъзгащо се ходило. Подплатата им е антибактериална.

дънлоп фудпро бели работни гумени ботуши топлоизолиращи

>>Линк към продукта

3. Сини работни водозащитни гумени ботуши Dunlop Blizzard

Този модел гумени работни ботуши имат напълно водоустойчива външна част. Подметката им има идеално сцепление.

дънлоп близард водозащитни сини работни гумени ботуши

>>Линк към продукта

4. Ниски работни гумени ботуши Dunlop Dee

Ниските гумени ботуши Dunlop Dee са по-лесни за обуване от останалите модели. Подплатени са с полиестер. Нямат бомбе и пластина.

дънлоп дий зелени ниски работни гумени ботуши

>>Линк към продукта

5. Ватирани работни гумени ботуши Boots Winter

Много удобни работни ботуши за студените зими. Имат подплата от акрил, която държи крака на топло. Напълно водозащитни са, грайферът им е дълбок.

буутс уинтър зимни ватирани работни гумени ботуши

>>Линк към продукта

6. Зимни водозащитни работни ботуши Coldmax

Тези работни ботуши са много добро решение за студената зима. Водозащитни са, подплатата им е съставена от топла еко кожа. Ботушите нямат бомбе и пластина.

зимни работни ботуши колдмакс водозащитни

>>Линк към продукта

7. Работни бели гумени ботуши Protomastor S4 с метално бомбе

Удобни бели гумени ботуши с метално предпазно бомбе. Ходилото е устойчиво на животински мазнини, торове, различни химикали.

протомастър бели работни гумени ботуши с метално бомбе

>>Линк към продукта

8. Черни работни гумени ботуши Dunlop Acifort с метални бомбе и пластина

Това са работни ботуши от най-високо качество. Имат метални бомбе и пластина и са силно устойчиви на киселини. Съвършеният индустриален ботуш. Предлагаме модела в класически черен цвят.

дънлоп асифорт черни работни гумени ботуши с метални бомбе и пластина

>>Линк към продукта

9. Зелени работни гумени ботуши Dunlop Devon със стоманени бомбе и пластина

Dunlop Devon е още един модел висококачествен работен ботуш – с бомбе и пластина от стомана. Ходилото е устойчиво на масла и е антистатично.

зелени работни гумени ботуши дънлоп девън със стоманени бомбе и пластина

>>Линк към продукта

10. Черни работни гумени ботуши Dyablo S5 SRC със стоманена пластина

Когато става дума за работни ботуши, този модел е нашият фаворит. Изключително стабилни гумени ботуши със стоманени бомбе и пластина. Ботушите са устойчиви на киселини, масла и петролни продукти.

дябло черен модел работни гумени ботуши със стоманена пластина

>>Линк към продукта

Работни обувки Diadora

Diadora са еталон за качество в света на работните обувки. Те са един изключително разпознаваем бранд и всичките им модели имат силно подчертана визия. Човек не може да ги обърка. В асортимента на Diadora присъстват разлчини видове работни обувки, в това число:

 • Половинки
 • Боти
 • Кубинки
 • Спортни обувки тип маратонка

Diadora обръщат голямо внимание на основните елементи, започвайки от саята, бомбето, пластината и стигащи до подплатата и стелката на обувката. Особено впечатление прави усета към най-дребния детайл. Всичко при работните обувки Diadora е изпипано.

Нека сега ви покажем най-интересните и желани модели сред селекцията Diadora.

Топ 10 работни обувки Diadora

1. Работни обувки тип бота Diadora HI Diablo от непромокаем набук

Тези работни обувки Diadora имат метално бомбе и неметална пластина. Подплатата им е покрита с антибактериални микро-частици. Ботите са маслено зелени с червени връзки.

работни обувки диадора тип бота модел хай дябло от водозащитен набук

>>Линк към продукта

2. Работни обувки тип бота Diadora Continental със стоманено бомбе и пластина

Черно-жълти работни обувки Diadora с неметална високоустойчива пластина и стоманено бомбе. Саята на тези боти е от водозащитен набук.

работни обувки диадора черно жълт модел континентал със стоманено бомбе и пластина

>>Линк към продукта

3. Работни обувки тип бота Diadora Flow с бомбе и неметална пластина

Черни работни обувки Diadora с композитно бомбе, устойчиво на удар до 200J, и неметална пластина. Саята на ботите представлява непромокаем набук.

работни обувки диадора тип бота модел флоу с бомбе и неметална пластина

>>Линк към продукта

4. Работни обувки тип бота Diadora Glove Tech от дишаща италианска кожа

Черни работни обувки Diadora от дишаща италианска кожа, устойчива на надраскване. Ботите имат алуминиево бомбе и неметална пластина.

работни обувки диадора модел глав тех дишаща италианска кожа

>>Линк към продукта

5. Работни обувки тип бота Diadora Run Net с алуминиево бомбе

Черно-жълти работни обувки Diadora, направени от велур. Саята е непромокаема и дишаща. Бомбето на ботите е алуминиево, пластината неметална – гъвкава и силно устойчива на перфориране.

работни обувки диадора модел рън нет с алуминиево бомбе

>>Линк към продукта

6. Работни обувки половинки Diadora Glove II Low S3 с алуминиево бомбе

Работни обувки Diadora в черно-жълт десен, с ходило устойчиво на перфорация и на топлина. Обувките имат пластина и алуминиево бомбе.

работни обувки диадора черно жълт модел глав лоу с алуминиево бомбе

>>Линк към продукта

7. Работни обувки Diadora Glove Matrix с алуминиево бомбе и неметална пластина

Работни обувки Diadora тип половинка със сая от многопластова материя, дишащи. Обувките са с пластина и бомбе от алуминий. Моделът е в черно-вишнав цвят.

работни обувки диадора модел глав матрикс с алумниево бомбе и неметална пластина вишнаво черен цвят

>>Линк към продукта

8. Работни обувки Diadora Run Net Airbox Matrix с бомбе и пластина

Работни обувки Diadora – тип половинки, с пластина и алуминиево бомбе. Саята е силно устойчива на износване.

работни обувки диадора модел рън неъ еърбокс матрикс с бомбе и пластина черно-жълт цвят

>>Линк към продукта

9. Работни кубинки Diadora Sport Diatex от набук, кожа и велур

Работни обувки Diadora – тип кубинки с подвижна, дишаща стелка, неметална пластина и алуминиево бомбе.

работни обувки диадора тип кубинка модел спорт даятекс от набук, кожа и велур

>>Линк към продукта

10. Сиви работни обувки Diadora D-Formula с бомбе и пластина

Работни обувки Diadora в свеж сив цвят – с неметална пластина и композитно бомбе, устойчиво на 200J. Защитната пластина на обувките е лека и гъвкава.

работни обувки диадора сив модел де-формула с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

Работни обувки Puma

Puma са другият известен бранд висок клас работна обувка. Подобно на Diadora, и тук липсва компромис с качеството. Фокусът на Puma е върху обувките половинки и по-малко върху работните боти. Типичното при моделите им, че те не приличат изобщо на работни обувки, а по-скоро на спортни, стилни, цивилни такива. В действителност обаче моделите имат защитни елементи, които предпазват крака при физическа работа. Обувките на Puma са нещо различно и са подходящи за работници , които държат да имат собствен, отличителен стил.

Puma имат много добри модели, но все пак изкарахме за вас една представителна извадка.

Топ 10 работни обувки Puma

1. Работни обувки тип бота Puma Borneo с бомбе и пластина

Кожени работни боти Puma от естествена кожа, с яка и език от велур. Ходилото е гумено и е устойчиво на много горещи повърхности.

работни обувки пума тип бота модел борнео с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

2. Работни обувки тип бота Puma Rio Black с хидрофобиран велур

Работни обувки Puma – зимни, тип бота, със сая от хидрофобиран велур. Стелката заема формата на стъпалото.

работни обувки пума тип бота модел рио блак с хидрофобиран велур

>>Линк към продукта

3. Работни обувки тип бота Puma Kryptone от естествен набук

Работни боти Puma със сая от естествен набук, промазан с масла. Обувките имат композитно бомбе и гъвкава пластина, изработена ор фибри с керамично покритие.

работни обувки пума тип бои модел криптон черно сини от естествен набук

>>Линк към продукта

4. Кафяви работни обувки тип бота Puma Condor Mid с трислойно ходило

Работни обувки Puma, тип бота. Саята е водозащитна, обработена с вакса. Пластината е изработена от влакна с керамично покритие. Бомбето е стоманено.

работни обувки пума тип бота кафяв модел кондор мид с трислойно ходило

>>Линк към продукта

5. Работни обувки половинки Puma Fuse Motion S1P ESD HRO SRC

Работни обувки Puma в сиво-зелен десен. Стелката е с високо ниво на комфорт, пластината е гъвкава. Бомбето е изключително леко, направено е от фибростъкло.

работни обувки пума модел фюз моушън с бомбе и пластина сив цвят

>>Линк към продукта

6. Работни обувки половинки Puma Race с бомбе и пластина

Красиви работни обувки Puma в сиво-жълт цвят. Направени са от естествена кожа, имат също и текстилни елементи. Бомбето е подсилено, изработено от фибростъкло. Пластината е гъвкава, както при повечето модели работни обувки на Puma.

работни обувки пума модел рейс с бомбе и пластина сиво-жълт цвят

>>Линк към продукта

7. Черно-червени работни обувки половинки Puma Aviat с бомбе и пластина

Модерни работни обувки Puma в черно-червен цвят. Саята е изработена от устойчив микрофибър. Пластината е противопрободна, бомбето е направено от стомана.

работни обувки пума черно червен модел авиат с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

8. Работни обувки половинки Puma Blaze Knit с бомбе и пластина

Сини работни обувки Puma, подсилени в областтна на бомбето. Пластината е гъвкава, ходилото е от каучук и издържа на много високи температури.

работни обувки пума син модел блейз нит с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

9. Работни обувки половинки Puma Milano S1P SRC от естествен велур

Сини работни обувки Puma със сая, направена от естествен велур. Обувките имат алуминиево бомбе и гъвкава пластина с много високо ниво на устойчивост. Подплатата е направена от дишаща материя.

работни обувки пума син цвят модел милано от естествен велур

>>Линк към продукта

10. Работни обувки половинки Puma Argon с бомбе и пластина

Още един от фаворитите сред работните обувки – Puma с противохлъзгащо се ходило. Бомбето е изработено от фибростъкло, пластината също е неметална и изключително гъвкава.

работни обувки пума синьо черен модел аргон с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

Работни обувки Payper

За разлика от Diadora и Puma, марката Payper не претендира да предлага работни обувки тип “WOW”. Тя поддържа линията на семпло, прилично изглеждащи работни обувки, които са подходящи както за тежък физически труд, така и за удобно носене в ежедневието. Payper е доказан бранд и в областта на работното облекло, по-конкретно тениски и блузи. В нашия онлайн магазин тениските на Payper са най-качествените тениски и ги препоръчваме на клиенти, близки и познати. Самите ние носим Payper. В сферата на работните обувки брандът отново не разочарова и представя едно много високо изпълнение.

Позволете ни да ви представим обувките Payper в малко по-голям детайл.

Общ преглед на работните обувки Payper

Работни обувки тип бота Payper Get Force с бомбе и лека пластина

Това е един от моделите работни обувки от серията Payper. Тип бота, подходящи за есенно-зимния сезон. Предлагаме този модел в няколко различни цвята.

работни обувки пейпар тип бота сив модел гет форс с бомбе и пластина

>>Линк към продукта

Работни обувки половинки Payper Get Force с алуминиево бомбе

Можете да поръчате тези работни обувки в различни цветове, както и под формата на боти, подходящи за по-студените месеци в годината. Обувките са с много добро качество – имат алуминиево бомбе и много лека пластина.

работни обувки пейпар тип половинка кафяв модел гет форс с алуминиево бомбе

>>Линк към продукта

Работни обувки половинки Payper Get Fresh Low с алуминиево бомбе

Тези работни обувки от серията Payper са особено подходящи за летния сезон, тъй като саята им е перфорирана и позволява проветряване на крака. Предлагаме обувките в няколко различни цвята. Имат бомбе и пластина.

работни обувки пейпар сив модел половинка гет фреш с алуминиево бомбе

>>Линк към продукта

Работни обувки половинки Payper Get Texforce с алуминиево бомбе

Изключително красиви и в същото време функционални работни обувки от моделите на Payper. Имат алуминиево бомбе и лека защитна пластина. Саята им е водозащитна, има светлоотразителна лента на петата. Можете да поръчате тези работни обувки в няколко цвята.

работни обувки пейпар тип половинки модел гет тексфорс с алуминиево бомбе

>>Линк към продукта

Работни кубинки

Кубинките в нашия онлайн магазин за подбрана селекция от осем модела. Те не се търсят така масово като половинките и ботите, защото са по-тежка и затворена обувка. Не са подходящи за целия зимен сезон, а само за много снежни и ледовити зими, както и при специфични дейности, изискващи перфектна защита на краката от глезена нагоре. Вече ни познавате и е излишно да казваме, че кубинките, както и всички останали работни обувки в work-wear.bg са с много високо качество на изработка.

Сред кубинките има няколко открояващи се модела, на които бихме искали да обърнем по-специално внимание.

Топ 4 работни обувки тип кубинка

1. Работни кубинки Burebista 02 от непромокаема естествена кожа

Чудесни работни кубинки за зимния сезон, модел Burebista. Обувките нямат бомбе и пластина, водозащитни са. Имат език, който предпазва от проникване на прахови частици.

работни обувки тип кубинки за сезон есен зима модел буребиста от естествена водозащитна кожа

>>Линк към продукта

2. Работни кубинки Stratos S3 с метални бомбе и пластина

Работните кубинки Stratos имат повече защитни елементи, в това число – метални бомбе и пластина. Изработени са от телешка кожа и текстил. Ходилото им е масло-и-киселинно-устойчиво.

работни обувки тип кубинки модел стратос с метални бомбе и пластина

>>Линк към продукта

3. Работни кубинки New Ural с метално бомбе и стоманена пластина

Този модел водоустойчиви работни обувки тип кубинка имат матално бомбе и пластина от неръждаема стомана. Стелката е анатомична и антистатична.

работни обувки тип кубинки черен модел ню урал с метално бомбе и стоманена пластина

>>Линк към продукта

4. Работни кубинки Discovery Winter S3 с композитно бомбе

Работни кубинки за зимата, изработени от естествена телешка кожа. Бомбето им е композитно. Обувките има ходило, предпазващо от подхлъзване.

работни обувки тип кубинки черен модел дискавъри уинтър за зимата с композитно бомбе

>>Линк към продукта

Работни сандали

В work-wear.bg предлагаме 14 различни модела работни сандали, както и 2 модела галоши за посетители (в цехове, индустриални халета и т.н.) Сандалите наподобяват обувките половинки, но са значително по-дишащи като материя и особено като дизайн. Саята е перфорирана и има множество изрязани части, които правят обувката отворена и проветлива. Много хора възприемат работния сандал като лукс и предпочитат да изкарат с половинките и летния сезон. Да купуват работни обувки само за горещите месеци в името на комфорта на крака, им се струва излишен разход. Ние напълно разбираме този мотив, затова и не сме наблегнали толкова върху количеството на различни модели.

Ще ви покажем петте модела, които смело препоръчваме на нашите клиенти.

Топ 5 работни обувки тип сандал

1. Работни сандали New Brenta със стоманени бомбе и пластина

Висококачествени работни обувки тип сандал в бежов цвят. Имат стоманено защитно бомбе и пластина от неръждаема стомана. Саята на сандалите е от перфориран велур.

работни обувки тип сандал модел нщ брента бежов цвят стоманени бомбе и пластина

>>Линк към продукта

2. Дамски работни сандали Monique със стоманено бомбе

Практични черни дамски работни сандали без пластина, с бомбе от стомана. Обувките имат дишаща подплата, саята им е направена от перфорирана кожа. Стелката е анатомична и дишаща.

работни обувки тип сандал модел моник дамски с бомбе от стомана

>>Линк към продукта

3. Работни сандали Jungle с неметални бомбе и пластина

Летни работни обувки тип сандал със сая от перфорирана естествена кожа. Сандалите имат неметални бомбе и пластина. Налични са в черно-син цвят.

работни обувки тип сандал черно син модел джънгъл с неметални бомбе и пластина

>>Линк към продукта

4. Работни сандали New Don със стоманени бомбе и пластина

Практични работни обувки за лятото – сандали със бомбе и пластина, изработени от неръждаема стомана. Подплатата абсорбира много добре влагата.

работни обувки тип сандал модел ню дон стоманени бомбе и пластина

>>Линк към продукта

5. Работни сандали Topolino със специална подплата

Черни работни сандали без палстина, с бомбе от неръждаема стомана. Подплатата на работните обувки е направена от специална тъкан, която извежда влагата.

тополино работни обувки тип сандал специална подплата

>>Линк към продукта

Обувки за заварчици

В онлайн магазина имаме и специална секция, посветена на заварчиците. Освен няколкото чифта обувки за заварчици, предлагаме и специализирано работно облекло за заварчици, както и защита на очите и лицето при заваряване.

Разгледайте по-долу обувките за заварчици, които можете да намерите при нас.

Работни обувки за заварчици: общ преглед

Специални боти за заварчици Kral Boot направени от естествена кожа

Тези работни обувки тип бота за създадени за заварчици. Моделът е без бомбе и пластина.

работни обувки за заваряване модел крал буут естествена кожа

>>Линк към продукта

Обувки за заварчици New Tago UK с бомбе и пластина

Вторият ни модел работни обувки за заваряване, който има и бомбе и пластина.

работни обувки за заваряване модел ню таго с бомбе и палстина

>>Линк към продукта

Специални обувки за заварчици Welder S1 с метално бомбе

Третият модел работни обувки за заварчици, който предлагаме в нашия онлайн магазин, е този на Welder. Обувките са без пластина. Имат метално бомбе.

работни обувки за заваряване велдер с метално бомбе

>>Линк към продукта

Имате въпроси относно модел работни обувки?

Ако се колебаете между няколко модела, искате да разберете повече за даден модел или като цяло имате някакъв въпрос, свързан с работните обувки, не се колебайте да ни потърсите по мейл или телефон. На линия сме всеки делничен ден между 9.00 и 18.00ч.

Благодарим ви, ако вече сте наш клиент!

ТВОЯТА КОЛИЧКА0
Няма продукти в количката ти
Продължи да пазаруваш
0