fbpx

Лятно работно облекло

 

Висококачествено пролетно-лятно работно облекло

Добре дошли на официалната страница на нашата пролетно-лятна колекция! Считаме тази страница за по-важна от самата категория, защото в категорията всички артикули се зареждат в хаотичен вид. Създадохме тази страница за вас – за да можете да се ориентирате лесно в асортимента от дрехи. Разделихме основните групи работно облекло в няколко под-групи със снимка и бутон. Ако търсите, наприемер, летен полугащеризон, можете изключително бързо да стигнете до всички модели полугащеризони, само като кликнете на съотвения бутон.

Работното облекло в нашия електронен магазин представлява близо 880 уникални артикула, като пролетно-летните дрехи заемат по-голямата част от асортимента. Почти 480 различни модела намират място в колекцията с лятно работно облекло. Разнообразието е прекрасно, предлагаме подходящи дрехи за клиенти с различни предпочитания откъм материя, дизайн, цвят.

Пролетно-лятното работно облекло е разделено на няколко части, по-точно 8 отделни групи летни дрехи. В таблицата по-долу можете да добиете представа от коя група по колко модела предлагаме:

Якета 73
Полугащеризони 69
Дълги панталони 87
Къси панталони 21
Комплекти 12
Тениски 190
Елеци 13
Цели гащеризони 10

Както забелязвате, най-голямо разнообразие от модели предлагаме при тениските. Втора по богатство на артикули поставяме цялата група: якета-полугащеризони-панталони. Наблегнали сме на якетата, полугащеризоните и панталоните, защото обикновено това са дрехите, от които един работник се нуждае за лятото.

Някои от клиентите ни поръчват работно яке и полугащеризон. Други се спират на яке и работен панталон. Трети избират да направят цялостен комплект от трите части. Вариантите за комбинация са различни и всяка фирма (физическо лице) решава на каква комбинация от летни работни дрехи да се спре.

С какво се различава нашето лятно работно облекло?

Дрехите и артикулите за работния пролетно-летен сезон, които предлагаме в WorkWear BG, не се различават от тези на големите и доказани магазини за работно облекло в България. Ние гоним висок стандарт и страшно много държим на качеството, защото сме семейна фирма и за нас всеки клиент е важен.

Нямаме интерес в това, да ви изпратим лоша дреха, защото ще я върнете и няма да ни потърсите повече. Ние се стремим да удовлетворяваме всеки клиент и обръщаме еднакво внимание както на фирмите ни клиенти, така и на физическите лица. За нас няма значение, дали ще поръчате голяма бройка облекло или ще си купите само един чифт къси работни панталони. Вниманието и старанието, с което ще се отнесем към вашата поръчка ще бъде винаги еднакво голямо.

Защо е необходимо работно облекло за лятото?

По принцип работното облекло е задължително. Фирмите са длъжни да осигурят на своите служители дрехи, обувки и лични предпазни средства, адекватни на средата, в която работят. Тук по-скоро бихме искали да отговорим на въпроса: “С какво всъщност работното облекло се различава от обикновеното такова?” Защо човек да не ремонтира покрива на къщата си със своите най-нормални, цивилни панталони, вместо да купува работни летни панталони?

Отговорът на тези въпроси се крие в материята и във функционалността на работните дрехи. 

Нека вземем примера с ремонта на покрива. Реално човекът може и да си направи целия ремонт с обикновените си летни панталони. Но това ще бъде с цената на риск: риск от скъсване на панталона, риск от протриване, раздиране, зацапване на панталона, риск от ожулване на коленете, риск от одраскване на краката. И освен че панталонът ще бъде тотално съсипан след въпросния ремонт и краката ще са ожулени, човекът ще изпитва неудобство, докато работи. Той няма да има достатъчно джобове, в които да складира дребни инструменти, метър, пирони и т.н. Материята на панталона му най-вероятно няма да е подходяща и ще му опъва, ще го запарва, ще му стяга на кръста, ако няма ластични маншети.

Виж повече

Това беше просто пример, но би могъл да се мултиплицира в различни физически дейности и сутуации. Летните работни дрехи са създадени специално за полагане на физически труд през пролетно-летния сезон.

Лятното работно облекло често има свой зимен еквивалент!

Много от моделите, които ще намерите сред летните работни якета, полугащеризони и панталони, могат да бъдат поръчани в своята зимна версия, т.е. моделът е изключително подобен, марката е същата, цветът е същият, просто летният модел е адаптиран към горещо време, докато зимният е ватиран, ветрозащитен и с качулка.

Умишлено сме подбрали асортимента по този начин, за да улесним фирмите, които търсят цялостно целогодишно решение. Много собственици предпочитат лятното и зимното работно облекло да бъдат от една серия, от една и съща марка и с подобна визия. Чисто имиджово това работи по-добре за тях, а и когато работниците си харесват лятното работно облекло, те се радват да получат същото - в зимен вариант.

Ако искате да видите дали предлагаме дадената лятна дреха като зимен модел, напишете името на модела в полето за търсене и ще се заредят всички артикули с това име. Твърде вероятно е да намерите комплектна половинка.

Основни характеристики на лятното работно облекло

Позволете ни да ви представим в няколко изречения най-важните характеристики на пролетно-летните работни дрехи, които ще намерите на нашия сайт.

Материи

Материите, от които е изработено лятното работно облекло, са няколко. Те могат да бъдат:

 • 100% памук
 • 100% полиестер
 • Памук/ полиестер

Клиентите харесват различни материи, затова се постарахме да осигурим това разнообразие. Ако се колебаете относно материята на дрехата, хубаво е да знаете, че:

Памукът прави по принцип дрехата по-мека, по-лека, по-гъвкава. За сметка на това, се отпуска по-лесно от полиестера, по-лесно избелява, по-трудно понася изпиране. Полистерът е по-здрав, по-издръжлив, в същото време обаче е по-твърд като материя от памука. Най-общо казано, някои хора предпочитат по-коравите работни дрехи, защото те са по-груби и по-издръжливи. Специално за пролетно-летния сезон обаче, много от нашите клиенти се спират на изцяло памучното работно облекло, именно поради лекотата на материята.

Добър междинен вариант е комбинацията между памук и полиестер. Той осигурява достатъчна мекота и в същото време достатъчно здравина и устойчивост на материята.

Кройка

Лятното работно облекло се характеризира с чудесна кройка. Внимателно сме подбирали отделните модели якета, полугащеризони и панталони, така че да са направени със здрави шевове и да имат правилна кройка. Летните полугащеризони имат регулируеми презрамки. Много от панталоните и полугащеризоните са с подсилени колене, което допълнително удължава живота на дрехата. Голяма част от моделите в пролетно-лятната колеция имат светлоотразителни елементи. Кройката на дрехите е свободна и естестически издържана. Разбира се, от значение е да се купи правилния размер, съобразен с характеристиките на тялото. В тази връзка, можете да разгледате таблицата с размери, която ще ви помогне да изберете правилния номер.

В крайна сметка, кройката е важна, но дори и най-добрата кройка би се сторила неудобна, ако не е избран подходящ размер.

Функционалност

Типична отличителна черта на пролетно-лятната колекция от работни дрехи в work-wear.bg е високата степен на функционалност при отделните модели. Дрехите са изработени така, че да осигуряват максимум комфорт по време на работа. Разполагат с множество практични джобове - с различна големина и различни по вид. Някои джобове са с цип, други имат тик-так копче, трети са дълбинни, скрити джобове без закопчаване. Летните работни полугащеризони имат голям надгръден джоб. Якетата също имат поне един надгръден джоб, но обикновено са два. Някои летни панталони, както и полугащеризони са оборудвани и със специална халка за чук. Това са на пръв поглед дребни детайли, но носят удобство при носене на дрехата. Работникът може спокойна да съхранява най-различни вещи: от инструменти, необходими при работата, до лични вещи като ключове, телефон, цигари и каквото сам си прецени.

Универсалност

Работното облекло от пролетно-лятната ни колекция е универсално и мултифункционално. То може да се ползва при най-различни среди. Носят го в различните сектори:

 • Строителство
 • Земеделие
 • Автомонтьорство
 • Хамалски услуги
 • Комунални услуги
 • Тежко оборудване
 • Складова дейност

и много други. Освен че могат да се носят във физически натоварена работна среда, летните облекла често се купуват от хората и за цивилно носене. Много от моделите, по-специално летните якета, къси панталони и най-вече тениските, имат универсален вид, изглеждат красиво и са супер удобни за носене в ежедневието. Това дава допълнителна стойност на работната дреха.

Богато цветово разнообразие

При нас ще се насладите на изключително голямо разнообразие от цветове и варианти при пролетно-лятното работно облекло. Като цяло, при якетата, полугащеризоните и панталоните, винаги се предпочитат по-тъмните, или неутрални цветове като сивото, например. Това е напълно разбираемо, тъй като тези тонове повече държат на зацапване. Светло жълт работен полугащеризон не би бил добра идея.

В магазина ще намерите летни работни дрехи в следните цветове:

 • Тъмно сиво
 • Светло сиво
 • Кралско синьо
 • Кафяво
 • Бежово
 • Камуфлаж
 • Маслено зелено
 • Черно
 • Червено

Освен тези основни цветове, ще видите много цветови комбинации, като например: сиво-зелено, сиво-синьо и много други.

При тениските разнообразието надхвърля всякакви очаквания. В категорията "тениски" буквално всеки цвят, за който се сетите, ще можете да намерите такава тениска. Имаме дори и розиви. При тениските ще намерите както множество мъжки модели, така и дамски такива.

Съвместимост с други артикули

Една от най-ценните характеристики на пролетно-лятното работно облекло при нас е, че много от моделите имат своите комплектни половинки. Ако харесате дадено лятно работно яке, силно вероятно е да имаме и работен дълъг, къс панталон, както и летен полугащеризон в същия модел. По този начин можете да осигурите цялостна, завършена визия на вашите работници (или на вас самия). На сайта имаме и отделна категория с няколко летни комплекта, но те са много малка част от възможните комплекти комбинации в колекцията пролет-лято.

Ако харесате дадена лятна дреха и искате да проверите дали има комплектна половинка, напишете в полето за търсене съответния модел и ще се заредят всички артикули от този модел.

За какво да гледате, когато купувате лятно работно облекло?

Ако сте собственик на фирма и искате да осигурите добро работното облекло на служителите си за пролетно-летния сезон, е хубаво да се подготвите предварително. Най-идеалното време за купуване на лятно облекло е краят на зимата, началото на пролетта. Ако оставите задачата за края на пролетта, рискувате работниците ви да нямат работно облекло в горещи дни. Понякога температурите стават високи още края на април, началото на май. Недопустимо е служителите да се трудят в тези месеци с ватирано, зимно облекло. Като цяло, старайте се в края на зимата да подготвите лятното работно облекло.

Решете какъв тип материя да е облеклото

Както вече спомехаме, работните летни дрехи, могат да бъдат направени от памук, от полиестер или от комбинация между двете. Допитайте се до работниците. Самите те много често знаят какви дрехи предпочитат. Някои харесват по-коравите и типично работни дрехи, други биха избрали по-меки тъкани. Накрая можете да се спрете на някакво компромисно решение.

Вземете точните размери на работниците

Размерът, в който ще купите летните работни облекла, е от изключително значение. Както вече споменахме, дори и най-добрата кройка не би била удобна, ако размерът не пасва. Измерете талията, ханша на работниците. Вижте какви дължини на ръкава и на крачола ще им трябват и съпоставете информацията с таблица с размери на сайта. Така ще видите за съответните мерки, кой номер лятна дреха отговаря.

Решете какъв тип лятна екипировка ще осигурите

Трябва да решите какви артукули ще купите. Дали ще се спрете на работно яке и полугащеризон, или пък на яке и дълъг панталон? Можете да вземете яке, дълъг и къс панталон. Друг вариант е лятно яке с полугащеризон и елек. Можете да направите много подобни комбинации. Разбира се, ако сте топ работодател, бихте могли изцяло да комплектовате поръчките и да снабдите служителите си с яке, полугащеризон, дълги и къси панталони, тениска и елек. Да не забравяме и летните работни обувки. Те също са от значение, тъй като предпазват ходилото от опасни терени. В нашия сайт летните работни обувки биват обувки половинки и работни сандали. Ако решите да спестите средства, можете да купите половинки и така работниците ще имат обувки за почти цялата година ( с изключение на зимата, когато са по-подходящи работни боти).

Определете разумен бюджет за сезон пролет-лято

В зависимост от големината на даден бизнес, работното облекло би могло да бъде перо в разходите. От вашите приоритети и възможности зависи това, на какъв клас лятно работно облекло ще се спрете. Като цяло цените в нашия електронен магазин са много добри и достъпни. Все пак, има марки, които се водят по-висок клас от други и затова са по-скъпи.

Помислете дали ще брандирате облеклото

Това е част от логистичната, финансовата и естетичната част на работата. Ако искате да получите брандирано работно облекло за пролетно-летния сезон, хубаво е да имате предвид, че това ще отнеме известно допълнително време и е добре една идея по-рано да поръчате облеклото. Също така, ако искате брандиране, трябва да го включите в цената. По принцип брандирането не оскъпява значително поръчката, но все пак е допълнителна услуга. И на трето място, ако искате брандиране, е добре да съобразите с това моделите работно облекло, което избирате. Чисто визуално, представете си дали логото на вашата фирма ще стои добре на въпросното лятно яке, полугащеризон, елек, тениска и кой цвят дреха би си подхождал най-добре с цветовете на логото ви. Имиджът на една фирма е важен.

Съблюдавайте нуждите на работниците

Когато избирате лятното работно облекло, е хубаво да помислите върху конкретните нужди на служителите и на контекста, в който те ще полагат физически труд. Ще им бъдат ли необходими сигнални елементи? Ще им бъде ли необходимо ветрозащитно яке/ елек? Трябва ли задължително дрехата да е непромокаема? Нужни ли са еластични маншети на кръста? Биха ли били доволни работниците, ако разполагат с много джобове или пре-многото джобове биха им затруднили движенията? Това са въпроси, на които трябва да намерите отговор, за да знаете кои точно модели пролетно-лятно облекло биха отговорили на нуждите на служителите.

Основните марки сред лятното работно облекло

В нашия електронен магазин сме заложили основно на разпознаваеми брандове, които са се доказали през годините. Не се ограничаваме само с тях, разбира се. Винаги е добре да се добави ново свежо попълнение към колекцията. Като цяло, ако преценим, че работната дреха е качествена и подходяща за пролетно-летния сезон, я включваме в асортимента.

Все пак, залагаме като основа на колекцията да бъдат всеизвестни марки, защото като цяло хората обичат да носят наложено работно облекло, с определен тип визия.

Ето ги най-известните марки, които ще откриете при нашето пролетно-лятно работно облекло:

 • Emerton
 • Prisma
 • Collins
 • Desman
 • Mensa
 • Payper
 • Knoxfield

Това са само някои от известните брандове работно облекло. Марките Emerton, Prisma и Collins сме отделили дори в техни собствени категории. Там артикулите са пркалено много и е хубаво клиенът да ги види на едно място, за да може по-лесно да комплектова отделните модели якета, полугащеризони и панталони. И трите марки имат прекрасни сетове облекло за лятото, като Emerton предлагат и чудесни работни обувки с бомбе.

Фаворитите сред пролетно-лятното работно облекло

Позволете ни да ви презентираме най-общо отделните групи работни дрехи за сезон пролет-лято - с техните най-харесвани модели. Във всяка група от артикули забелязваме фаворити, на които си заслужава да обърнем по-специално внимание.

Фаворитите сред летните работни якета

При пролетно-летните работни якета несъмнено се открояват няколко модела. Това са:

Фаворитите сред летните полугащеризони

Голяма част от най-харесваните полугащеризони са всъщност комплектни половинки на якетата.

Фаворитите сред летните дълги панталони

Напълно очаквано, при работните летни дълги панталони се открояват отново комплектните половинки на най-харесваните летни якета и полугащеризони:

Фаворитите сред късите работни панталони

При късите работни панталони имаме няколко модела, които се поръчват по-често от други. Това са предимно моделите на Емертон и особено тези на Призма:

Фаворитите сред тениските

Тениските са артикула, който предлагаме в най-голямо разнообразие в магазина. Определно можем да кажем, че тениските на Payper, и по-специално моделът Payper Sunset, са изключително харесвани. И наистина, този модел тениски са просто съвършени - като материя, усещане, визия. Направени са от 100% памук. Ето и най-желаните цветове сред тях:

Фаворитите сред работните летни елеци

При елеците имаме няколко модела, които клиентите поръчват една идея по-често от останалите. По-конкретно - три елека се открояват като фаворити в онлайн магазина:

При въпроси, не се колебайте да ни потърсите!

Ако имате конкретно запитване относно даден модел лятна работна дреха или какъвто и да е артикул на нашия сайт, обърнете съм нас и ще ви съдействаме с удоволствие! Можете да посетите контактната ни страница, за да видите какви са възможностите да се свържете с екипа. Оставаме не разположение! Благодарим ви, че проявявате интерес към пролетно-лятната колекция работно облекло на електронния магазин Work Wear BG! За нас това значи много.

ТВОЯТА КОЛИЧКА0
Няма продукти в количката ти
Продължи да пазаруваш
0