Карабина Sekuralt 39: стоманен материал

12.90 лв.

Автоматична стоманена карабина, 55 мм отвор. МАТЕРИАЛ: стомана СТАТИЧНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ: 23 kN ТЕГЛО: 492 гр.

Описание

Стоманена карабина Секуралт.