fbpx
онлайн магазин за работно мъжко облекло високо качество работни дрехи и обувки за зима и лято

ЕТАПИ НА ПОРЪЧКАТА:

Поръчката се счита за пусната за изпълнение след като клиентът успешно добави в кошницата на сайта исканите от него продукти, попълни необходимите данни във формата за поръчка и натисне бутона ПОРЪЧВАНЕ.

След като поръчката е успешно приета от онлайн магазина , правим предварителна проверка в склада, подсигуряваме наличност на поръчания/те артикул/и и задължително потвърждаваме поръчката с телефонно обаждане до купувача.

В случай, че даден артикул не е наличен към момента на поръчване РАБОТНО ОБЛЕКЛО ООД не носи отговорност. Онлайн магазинът се задължават да провери и да информира клиента за актуална наличност, алтернативен модел, с който може да бъде заменен или срокове на доставка на същия артикул.  

Преди да бъде изпратена пратката, наш служител се свързва с клиента на посочения от него телефон за финално уточнение и потвърждение на всички детайли по поръчката (модели, размери, бройки, адрес на доставка, начин на плащане, предпочитан куриер и т.н.). С цел избягване на грешки поръчките не се изпращат без финално потвърждение по телефон.

……

изпращане на кашон с работни дрехи за тежък физически труд

Разгледайте методите на доставка, както и методите на плащане, които предлагаме.

Свържете се с нас, ако имате въпроси и научете повече за нашия онлайн магазин.

ТВОЯТА КОЛИЧКА0
Няма продукти в количката ти
Продължи да пазаруваш
0