Лични предпазни средства: над 170 артикула

Добре дошли на официалната страница за лични предпазни средства в нашия онлайн магазин www.work-wear.bg. Тук ще намерите богат асортимент от артикули, които защитават различни части на тялото в опасни работни среди. Организирали сме личните предпазни средства в групи и под-групи, за да улесним намирането на точно желания от вас артикул.

В таблицата по-долу можете да видите подредбата на отделните категории.

Защита на глава Каски
Аксесоари за глава
Защита на лице и очи Очила
Щитове
Оксижени
Слухова защита Външни антифони
Вътрешни антифони
Дихателна защита Респиратори
Полулицеви маски
Целолицеви маски
Филтри за маски
 Цялостна защита   Общо 172 продукта

Характеристики на личните предпазни средства

В онлайн магазина предлагаме над 20 модела предпазни каски за глава – с различни степени на електрическа изолация. Повечето каски имат възможност за поставяне на антифони и са топлоустойчиви. Моделите са налични в най-различни цветове.

Особено внимание обърнахме на защитните очила, тъй като очите и лицето са изключително важни части на тялото и задължително трябва да бъдат предпазвани. Има много фактори, които крият рискове за очите, в това число: прах, пръски течност, силен вятър, силна светлина, хвърчащи отломки, радиация и др. В онлайн магазина предлагаме над 70 модела предпазни очила с изключително качество на изработка. Върху рамката на всеки един модел работни очила ще намерите информация за производителя, стандарта, на който очилата отговарят, механичната устойчивост, номера на акредитираната лаборатория, която ги е одобрила, както и сертификационната маркировка. Едни особено харесвани очила са моделът Е6202 – прахо-и ударозащитни очила с ластична лента.

Направихме специална категория за защита на лицето при заварчици, която включва заваръчни маски, заваръчен шлем, защитни очила за оксижен и стъкла за заваряване. Освен лични предпазни средства, в онлайн магазина предлагаме и работно облекло за заварчици, както и ръкавици за заваряване.

Защитата на слуха е също от голямо значение, тъй като честите и високи излагания на шум потенциално могат да причинят загуба на слуха. Подбрахме 16 висококачествени модела външни антифони и 14 – вътрешни. Външните антифони удобно прилепват върху ушната мида. Вътрешните антифони са с ергономичен дизайн, много меки, повечето са направени от пяна. Можем да осигурим и диспенсър за вътрешни антифони, в случай че е необходима употребата им от много работници на едно място.

В категорията “Дихателна защита” предлагаме над 50 артикула: респиратори, маски и филтри за маски. Един от основните фактори за използване на дихателна защита, е липсата на кислород на съответното работно място. Освен твърде ниското съдържание на кислород, особено опасни могат да бъдат дим, прах, изпарение, газове, спрейове. В такава среда дихателната защита е абсолютно задължителна. Тя може да бъде буквално животоспасяваща. Респираторите предпазват работника от токсични вещества, фин прах, дим и мъгла. Можете да избирате между респиратори с различни степени на защита, с клапа, без клапа, с вертикално, хоризонтално сгъване. Целолицевите маски, които предлагаме, имат голямо зрително поле. Филтрите се продават отделно от маските.

Защо да се доверите на Work Wear BG?

Онлайн магазинът за работно облекло work-wear.bg е семеен бизнес. Като собственици, ние много държим на това, клиентът да остане доволен. Изключително внимателно подхождаме към всеки детайл и отделяме нужното време, за да подберем само и единствено висококачествени артикули. Качеството е приоритет за нас и при селектирането на личните предпазни средства. Работим само с доверени брандове, имащи всички необходими сертификати и отговарящи на стандартите в производството на защитни екипировки. Можем да предоставим и артикули в големи количества. Обслужваме както физически лица, така и малки, средни и големи фирми.

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни потърсите по мейл или телефон, ако имате въпроси за някой от артикулите. На линия сме всеки работен ден от 9.00 до 18.00ч.