fbpx

Лични предпазни средства

 

Лични предпазни средства: над 170 артикула

Добре дошли на официалната страница за лични предпазни средства в нашия онлайн магазин www.work-wear.bg. Тук ще намерите богат асортимент от артикули, които защитават различни части на тялото в опасни работни среди. Организирали сме личните предпазни средства в групи и под-групи, за да улесним намирането на точно желания от вас артикул.

В таблицата по-долу можете да видите подредбата на отделните категории.

Защита на глава Каски
Аксесоари за глава
Защита на лице и очи Очила
Щитове
Оксижени
Слухова защита Външни антифони
Вътрешни антифони
Дихателна защита Респиратори
Полулицеви маски
Целолицеви маски
Филтри за маски
 Цялостна защита   Общо 172 продукта

Характеристики на личните предпазни средства

В онлайн магазина предлагаме над 20 модела предпазни каски за глава – с различни степени на електрическа изолация. Повечето каски имат възможност за поставяне на антифони и са топлоустойчиви. Моделите са налични в най-различни цветове.

Особено внимание обърнахме на защитните очила, тъй като очите и лицето са изключително важни части на тялото и задължително трябва да бъдат предпазвани. Има много фактори, които крият рискове за очите, в това число: прах, пръски течност, силен вятър, силна светлина, хвърчащи отломки, радиация и др. В онлайн магазина предлагаме над 70 модела предпазни очила с изключително качество на изработка. Върху рамката на всеки един модел работни очила ще намерите информация за производителя, стандарта, на който очилата отговарят, механичната устойчивост, номера на акредитираната лаборатория, която ги е одобрила, както и сертификационната маркировка. Едни особено харесвани очила са моделът Е6202 – прахо-и ударозащитни очила с ластична лента.

Направихме специална категория за защита на лицето при заварчици, която включва заваръчни маски, заваръчен шлем, защитни очила за оксижен и стъкла за заваряване. Освен лични предпазни средства, в онлайн магазина предлагаме и работно облекло за заварчици, както и ръкавици за заваряване.

Защитата на слуха е също от голямо значение, тъй като честите и високи излагания на шум потенциално могат да причинят загуба на слуха. Подбрахме 16 висококачествени модела външни антифони и 14 – вътрешни. Външните антифони удобно прилепват върху ушната мида. Вътрешните антифони са с ергономичен дизайн, много меки, повечето са направени от пяна. Можем да осигурим и диспенсър за вътрешни антифони, в случай че е необходима употребата им от много работници на едно място.

В категорията “Дихателна защита” предлагаме над 50 артикула: респиратори, маски и филтри за маски. Един от основните фактори за използване на дихателна защита, е липсата на кислород на съответното работно място. Освен твърде ниското съдържание на кислород, особено опасни могат да бъдат дим, прах, изпарение, газове, спрейове. В такава среда дихателната защита е абсолютно задължителна. Тя може да бъде буквално животоспасяваща. Респираторите предпазват работника от токсични вещества, фин прах, дим и мъгла. Можете да избирате между респиратори с различни степени на защита, с клапа, без клапа, с вертикално, хоризонтално сгъване. Целолицевите маски, които предлагаме, имат голямо зрително поле. Филтрите се продават отделно от маските.

Защо да се доверите на Work Wear BG?

Онлайн магазинът за работно облекло work-wear.bg е семеен бизнес. Като собственици, ние много държим на това, клиентът да остане доволен. Изключително внимателно подхождаме към всеки детайл и отделяме нужното време, за да подберем само и единствено висококачествени артикули. Качеството е приоритет за нас и при селектирането на личните предпазни средства. Работим само с доверени брандове, имащи всички необходими сертификати и отговарящи на стандартите в производството на защитни екипировки. Можем да предоставим и артикули в големи количества. Обслужваме както физически лица, така и малки, средни и големи фирми.

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни потърсите по мейл или телефон, ако имате въпроси за някой от артикулите. На линия сме всеки работен ден от 9.00 до 18.00ч.

ТВОЯТА КОЛИЧКА2
мъжки работни сиво-черни термо чорапи от памук, полипропилен, еластан
-
+
Междинна сума
11.80 лв.
Общо
11.80 лв.
Продължи да пазаруваш
2