fbpx

Защита на главата

 

Надеждна защита на главата: каски и аксесоари

Това е официалната страница на артикулите за защита на главата, която предлагаме в нашия електронен магазин. Създадохме я за клиентите, с идеята да могат по-бързо да се ориентират в асортимента, тъй като категорията за защита на галвата зарежда продуктите твърде хаотично. Тук ще видите двете основни по-групи към защита на главата:

 1. Защитни каски
 2. Аксесоари за глава

Ако се интересувате от някоя от двете групи, кликнете или върху бутона под снимката, или върху самата снимка. Ще бъде мигновено отведени на страницата със съответните артикули.

Защитата на главата е част от голямата категория “Лични предпазни средства“, която съдържа 240 различни артикула, предназначени да предпазват различни части на тялото при опасна работа. Защитата на главата представлява сравнително малка част – с 27 артикула, повечето от които защитни каски.

В таблицата по-долу можете да видите по колко точно артикула предлагаме в двете под-категории за защита на главата:

Защитни каски 21
Аксесоари за глава 6

Кога е необходима защита на главата?

Има много професии, които са рискови и крият опасности от травми на главата. Някои такива професии са инженери, механици, оператори на машини, служители в заводи за метал, асансьорни техници и много други. Като цяло, ако съществува опасност да падне тежък предмет върху главата по време на работа, е задължително да се носи каска или защитна шапка. Каската е една изключително дребна инвестиция в човешкото здраве и безопасност, а има толкова голяма добавена стойност. Каската буквално може да спаси човешки живот.

21 разнообразни модела каски и шапки за глава

Каските са глава са налични в три основни модела, които от своя страна имат най-различни цветове. Моделите са:

 • Гард
 • ГП3000
 • Кантон

Всички модели каски имат електрическа изолация до 440V и възможност за поставяне на външни антифони. Освен това могат да се регулират. Цветовете, в които предлагаме защитните каски, са:

 • Жълто
 • Зелено
 • Синьо
 • Червено
 • Бяло
 • Оранжево

Освен по-горе споменатите модели каски, предлагаме и една каска за миньори в жълт цвят, както и четири противоударни шапки с козирка. Във вътрешната си част тези шапки имат пластмасова защита.

6 висококачествени аксесоара за глава

Аксесоарите за глава определено не са акцент в нашата колекция, но те са едно практично допълнение. Предлагаме лед лампа за защитна каска, при която може да се регулира накланянето. Освен нея имаме три зимни подкасника, направени от еластична, удобна материя. Предлагаме и авариен душ за очи, както и комплект за промивка на очите, с включено огледало.

Защитата на главата е само част от личните предпазни средства

Както по-горе споменахме, предпазните каски и аксесоарите за глава представляват неголяма част от цялостния асортимент с лични предпазни средства. Освен тях, в магазина ще намерите средства за защита на очите и лицето (предпазни очила, щитове, аксесоари за заварчици), защита на слуха (външни и вътрешни антифони), дихателна защита (маски, респиратори, филтри за маски) и височинна защита (сбруи, колани, карабини, осигурителни линии, комплекти).

Вижте и други интересни страници на магазина

Защитата на главата и като цяло личните предпазни средства са важна част от работното облекло. Също толкова важни могат да бъдат и работните обувки, тъй като те предпазват ходилото от пробождане и от падащи предмети. На нашия сайт ще намерите голямо разнообразие от предпазни обувки за различни сезони. И разбира се, не пропускайте да разгледате най-богатите асортименти в магазина: пролетно-лятното и есенно-зимното работно облекло.

Благодарим ви, че проявявате интерес към нашата услуга!

ТВОЯТА КОЛИЧКА0
Няма продукти в количката ти
Продължи да пазаруваш
0