fbpx

Представяме ви една от най-желаните, най-утвърдените и най-завършените линии в работното облекло, а именно серията Емертон.

Емертон не е единствената висококачествена колекция на пазара и в нашия онлайн магазин. Много други марки също не отстъпват по качество. Това, което прави серията Емертон по-различна, е нейната завършеност.

Налице са шест артикула, които са изработени в един и същ стил, така че клиентът да получи пълен набор от дрехи, необходими за извършването на работата му. Повечето линии предлагат само яке и панталон или яке, панталон и полугащеризон, но серията Емертон е изцяло завършена. Шестте типа дрехи, които са включени в колекцията, са:

  1. Работно яке
  2. Дълги панталони
  3. Цял гащеризон
  4. Полугащеризон
  5. Къси панталони
  6. Работен елек

Дрехите са подходящи за пролетно-летния сезон – за най-различни професии, измежду които строители, земеделци, монтьори, техници, майстори или изобщо за всеки мъж, на когото му предстои да запретне ръкави с някоя по-мръсна работа.

Нека разгледаме артикулите един по един. Под всяко описание ще намерите линк към конкретната страница, откъдето ще можете да поръчате въпросното яке, панталони, гащеризон или който продукт пожелаете.

Лятно яке

Якето е базовият продукт от серията Емертон, тъй като е дреха от първа необходимост, за разлика от елека например.

Някои клиенти го купуват в съчетание с дълъг или къс панталон, други го комбинират с полугащеризон.

Има обемни джобове и подсилени лакти. Предните джобове също са подсилени. Ластичните маншети носят допълнително удобство при носене. Материята, от която е изработено е памук-полиестер в съотношение 35% на 65%. Специфичното за материята е нейната изключително добра плътност: 260 гр./м².

Линк към продукта

работно яке емертон за пролетно летния сезон

Дълги панталони

Панталоните Емертон са също толкова утвърден модел в работното облекло, както и якето.

Имат права, свободна кройка. Частите на коляното са подсилени и има възможност да бъдат поставени наколенки. Особена функционалност на панталоните придава халката за чук, както и множеството големи и по-малки джобове. Изработени са от същата материя като якето: дълготрайна и издръжлива комбинация памук/полиестер.

Линк към продукта

работно облекло от серията емертон - дълги панталони

Цял гащеризон

Гащеризонът от серията Емертон е съчетание между якето и дългия панталон.

Характеризира се със същите качества както горните два продукта: много висока плътност на материята, памук-полиестер, обемни джобове, подсилени колене. На кръста е пришит ластик, което прави гащеризона изключително удобен за хора с по-широка талия.

Линк към продукта

работен цял гащеризон от серията емертон

Полугащеризон

Полугащеризонът е един от най-желаните продукти от тази колекция. Перфектно се съчетава с тениска, както и панталоните, но предимството му пред панталоните са допълнителните джобове и като цяло по-голямото покритие, което осигурява на кожата, без да я спарва.

Полугащеризонът е с високо качество на изработка, има регулируеми презрамки и множество обемни джобове, които работниците често използват за инструменти, ключове, телефон, цигари и др.

Линк към продукта

полугащеризон емертон, работно облекло за строители

Къси панталони

Тези панталони са много добра алтернатива на дългите, за дните, в които е изключително топло. Материята им отново е твърда и здрава, както на другите модели от серията Емертон.

Голямото им предимство е това, че позволяват на кожата на краката да диша. Имат ластични маншети, което ги прави удобни за носене. Освен това изглеждат доста атрактивно. Често наши клиенти ги купуват не толкова като работни, а като ежедневни панталони, защото имат наистина много добра визия.

Линк към продукта

къси работни панталони за лятото емертон колекция

Работен елек

Бихме нарекли елека “бижуто” на колекцията. Той не е от първа необходимост, като например якето, но е изключително практичен. Този, който си го купи, обикновено почти не го сваля от гърба си.

През лятото работниците често се излагат на течения и елекът им върши перфектна работа за това да не настиват, в същото време да не се натоварват с тежко облекло. Често срещана комбинация е къси или дълги панталони с тениска и елек.

Изключително практичен комплект, тъй като елекът лесно се слага и сваля, не тежи и разполага с много джобове.

Линк към продукта

работен елек емертон за пролет лято, с много джобове

В заключение

Надяваме се да сме били полезни с тази селекция. Емертон е една от най-продаваните линии в нашия онлайн магазин и неслучайно. Това са утвърдени модели дрехи на пазара с доказано качество и на много прилична цена.

За още интересни предложения, можете да преминете към заглавната страница или да разгледате другите модели в пролетно-лятната ни колекция.

ТВОЯТА КОЛИЧКА0
Няма продукти в количката ти
Продължи да пазаруваш
0