Добре дошли!

Радваме се да ви посрещнем в нашия онлайн магазин за работно облекло! Ние сме тясно специализирана фирма, която снабдява с облекло, обувки и защитна екипировка хора, полагащи тежък физически труд.

Нашата посока на действие е да предоставяме работно облекло с най-високо качество. Работникът заслужава да е добре облечен, така както професията му заслужава уважение.

Сектори, които покриваме

 • Земеделие
 • Строителство
 • Тежко оборудване
 • Складова дейност
 • Автомонтьорство
 • Хамалски услуги
 • Комунални услуги 
 • Инспекция на пътищата
 • Минно дело
работно облекло полугащеризони панталони работни якета

Асортиментът в магазина

Колекциите ни включват над 1500 артикула, като най-голям дял заемат три групи:

 1. Пролетно-лятно работно облекло с близо 500 модела якета, полугащеризони, панталони, тениски, елеци
 2. Есенно-зимно работно облекло с близо 300 уникални модела
 3. Работни обувки с над 250 модела

Кой работи тук?

Работно Облекло ЕООД е изцяло семеен бизнес, който развиваме с вярата, че физическият труд е ценност, толкова голяма колкото умственият труд. На това се стремим да възпитаваме и нашите деца. Друго наше вярване е, че когато има взаимно уважение и партньорство, нещата се получават. Колкото повече работодателите ценят и уважават своите служители, толкова по-стойностна, дългосрочна и ползотворна ще бъде тяхната съвместна работа.

Това са нашите вярвания. А кой стои зад work-wear.bg? Семейство Каракитукови, приятно ни е!

Партнираме си с Гаражния Ментор

За нас е чест да споделим, че работата ни срещна с Владислав Гергинов от Гаражния Ментор. Влади споделя подобни на нашите ценности, като е насочен в една много конкретна ниша: авторемонтния сектор. Гаражният Ментор има мисията да помогне на собственици на автосервизи и на автотърговци да разгърнат потенциала на бизнеса си, преодолявайки проблемите в бранша и развивайки своите собствени лидерски умения.

Влади е работил в продължение на повече от 23 години в авторемонтния сектор, като е заемал всички длъжности в йерархията. Дълго време е бил техник, след което се е развил до мениджър и накрая е станал собственик на автосервиз.

Днес той предава знанията си на други хора, посредством thegaragementor.com.

Благодарим ви за интереса !